Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero vagyok és az jutott az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok és az jutott az eszembe, hogy ha vége a kapcsolatomnak akkor bebu.ulok?

Figyelt kérdés
Sokatoknak eszembe jutnak ilyenek ?

#leszbikus #Nem lezbi #Pasi javítás lehetséges
2023. dec. 22. 07:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Volt hogy haverral lelkiztünk, mert kb.egyszerre szakítottunk az akkori barátnőnkkel. Jól berúgtunk, aztán arra jutottunk, mi volna ha kezdenénk valamit egymással. Először csak kölcsönös szopás volt, de mikor rájöttünk hogy ez igazából tök jó mindkettőnknek, kipróbáltuk a dugást is! És mit tagadjam, jó volt biza az is! 😁
2023. dec. 22. 09:39
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Te mindig is meleg voltál.
2023. dec. 22. 09:48
 13/24 A kérdező kommentje:
Atya Ég! 😮 Most...most...nem tèrek magamhoz. Szegény 11-es. Ez nagyon konkrét volt. 😁
2023. dec. 22. 09:51
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

#13 Azért ne kapj sokkot!!! 😁

Kipróbáltuk, jó volt és kész!

Azóta mindkettőnk családos ember.

De jó kis közös titok...

2023. dec. 22. 10:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Pár ilyen titkot hallottam már. Pont egy fiúk.rvától éd mutatta is, hogy milyen pasikkal van. Elképesztő amúgy.
2023. dec. 22. 10:08
 16/24 anonim ***** válasza:
46%

Én is megfogadtam. De ezt azért is lehet érezni, mert annyira szereted a mostani párodat, hogy nem tudod elképzelni, hogy egy másik férfival lefeküdj. Vagyis a pszichológusom evvel magyarázta.

Én biszexnek érzem magam, ugyan úgy vonzanak a nők mint a férfiak én ezért hoztam ezt a szabályt aminek hátterében állhat ez a nagy kötődés.

2023. dec. 22. 11:33
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez rossz kategóriában van. Ez itt már nem hetero kérdés, és te sem vagy az kérdező. Az nem ezt jelenti, mint amit te most felvázoltál a népnek.
2023. dec. 22. 12:38
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem rossz kategória. Ha nem érted a kérdést, ne enegem zavar ezzel! :)
2023. dec. 22. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Kész vagyook... Az mitől/miért lesz jobb?
2023. dec. 22. 14:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát ez az? A nők sem különbek. :) viszont a férfi energia nálam csak abban tűnik fel, amit pont egy lány is képes nyújtani. 😊
2023. dec. 22. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!