Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális,ha 27évesen se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális,ha 27évesen se kapcsolatom se gyerekem nincs még? Volt 2 komoly kapcsolat,de vége lett

Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Kit érdekel?
2023. ápr. 16. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

40 éves vagyok. Egyetlen kapcsolatom volt 19 és 23 éves korom között. Azóta egyáltalán nem volt semmilyen viszonyom férfiakkal. (Nőkkel se)

Gyereket sosem akartam. Sajnos kapcsolatra sincs már esélyem. Vénasszony vagyok már, hogy megváltozzon bármi is

2023. ápr. 16. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Normális ha jól érzed magad és boldog vagy.
2023. ápr. 16. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális. Még van vagy 18 éved, hogy eldöntsd, akarsz-e gyereket.
2023. ápr. 16. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok, de a gyerek témával hadilábon állok. Egyrészt szeretnék is valamikor, de abszolút nem érzem rá magam késznek. Szerintem nem is gáz, elég sokan vannak így, kitolódik teljesen a gyerekvállalási korhatár.
2023. ápr. 16. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

2

Azért 40 évesen ne temesd még magad; nőknél a legjobb kor. Nincs gyereked, nincs kötöttséged, abszolút jó parti lehetsz egy jól szituált 40-50 közötti férfinak. Őszintén mondom.

2023. ápr. 16. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Így van! 50-es férfiként kifejezetten örülnék egy ilyen 40-es nővel való ismerettségnek :)
2023. ápr. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!