Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik farkat jobb szopni ? Fittymaszűkület -amin a makkot bőr borítja vagy a klaszikust ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 13:47
2/6 anonim válasza:
hogy ??? hát szűkületest nem annyira lehet élvezet sztem, de persze kérdés, milyen mértékű.
3/6 anonim válasza:
Gondolom a kérdező az enyhe változatra gondolt, amikor lankadtan, félig mereven még lazán hátra húzható...
5/6 anonim válasza:
a fitymaszűkület probléma. meg kell oldani. amúgy meg nem lehet rendesen tisztítani. és ne gyertek azzal, hogy mikor lankadt , akkor lehet mosni, mert akinek meg nem is jön hátra, az a lényeg. az büdös, "koszos", nem egészséges. undorító.
6/6 anonim válasza:
5ös
Pedig így van. Nekem 16 éves koromig ilyen szűkületem volt, hogy lankadtan teljesen hátrament, megtudtam mosni, de állva nem tudtam hátrahúzni, csak minimálisan (a makk alig látszott ki a vége). De teljesen tiszta volt mindig. Nyilván engem is zavart volna, ha így kellett volna pl egy lány szopjon, nekem se lett volna olyan élvezetes. Szerencsére én kinőttem magamtól, illetve sokat húzogattam, kentem krémekkel, és segített. De pont emiatt nagyon sajnálom azt, akinek ilyen betegsége van, és a körülmetélés is egy fájdalmas, kellemetlen beavatkozás. Én pl nem tudnám elviselni, hogy ne legyen fitymám, ki se tudnám verni úgy rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!