Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pénisz kinézet/forma jobb be nektek lányok? Mi a kedvenc farok ?
Figyelt kérdés
Meretet is irhattok?2023. dec. 21. 12:52
2/9 anonim válasza:
Egyenes, kb 15 cm, közepes vastagságú, kb 4 cm.
3/9 anonim válasza:
Felfelé ívelt, vastagabb, 15-16cm már jó. Borotvált vagy rövidre vágott. Nincs bajom a metelttel sem.
4/9 anonim válasza:
Egyenes, arányos, 16cm-nél nem kell nagyobb, inkább vastagabb legyen mint hosszú, csupasz semmiképp sem legyen.
5/9 anonim válasza:
Egyenes 16-18cm közti
4,5-5cm széles
Borotvált vagy rövidre nyírt
6/9 anonim válasza:
kb 16 cm, egyenes, átlagosan vastag. én szeretem a szőröst de legyen azért rövidre nyírva.
8/9 anonim válasza:
Kb. 15-16cm hosszú + jó vastag!
Szeretem ha kőkeményen áll, eres, picit felfelé görbül.
Csupasz és külön imádom ha metélt!
9/9 anonim válasza:
Akkor ez a következő nagy téma.
Sok lány szereti a metéltet? Vagy inkább hagyományos?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!