Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek felszopni a srác farkát, vagy jobb ha már áll?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 12:51
2/12 anonim válasza:
Jobb, ha már áll, de a felszopással sincs kifejezetten probléma.
3/12 anonim válasza:
Nekem meg olyan nem volt, hogy nem all egy farok, ha velem van. De puhat szopni nem hiszem, hogy szeretnek.
4/12 anonim válasza:
Én szeretem, pl sokadik menet előtt mikor már nem feltétlen áll magától. Vagy akkor amikor nem is készülünk úgy szexre, csak meglepiként.
3@ úgy látszik te a pasiddal csak kimondottan dugni jársz össze. 😄
6/12 anonim válasza:
Abban is van izgató, ha felszopják...
8/12 anonim válasza:
Mindegy, legyen teljesítőképes, nem gond ha formába kell hozni, csak ne fél óráig kelljen rajta dolgozni.
9/12 anonim válasza:
Az én csajaim imádnak szopni, de azt szeretik, ha már áll és akkor adom a szájukba, kezükbe.
10/12 anonim válasza:
Ugyan már. Az én barátnőm még látni sem akarja nemhogy hozzáérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!