Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a jó a kényszer franciában? Miért szeretitek csinálni? Miben, jobb, mint a sima sz.ás?
Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 09:54
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, engem a mélytorok se érdekel. De amúgy szeretem az orált, adni és kapni is
2/8 anonim válasza:
Perverzebb. Ami perverzebb az izgatóbb.
3/8 anonim válasza:
Mi az a kényszerfrancia? Az nem a mélytorok?
4/8 anonim válasza:
Irányítok, uralom, magamévá teszem.
45/F/dom
5/8 anonim válasza:
Az ősi ösztönöket jobban meg lehet élni.
6/8 anonim válasza:
Jobb szeretem irányítani, érezni, magamévá tenni.
Persze csak olyan partnerrel aki szintén élvezi és vágyik erre.
7/8 anonim válasza:
Pl hogy én irányítok, és dominálom a csajt. Meg persze ha tempósan dugom a száját, a farkamnak is jobb.
8/8 anonim válasza:
Izgat ha érzem hogy már a torkát dugom,és én irányitom,akár lassan,akár keményen megdugom a torkát.És izgat ha két kézzel rángatom a farkamra a fejét.A legjobb ha a kezei a nönek meg van kötözve...
Persze ez mind csak akkor élvezetes számomra ha valaki bírja és nem csak megengedi a kedvemért és aztán végig szenvedi valahogy az egészet,hanem valamilyen szinten perverziójából fakadóan élvezi is...
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!