Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan tudtok átvészelni egy igazán kemény és gyors mélytorkos kényszerfranciát?
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 14:28
2/10 A kérdező kommentje:
Nemrég egy lány megmutatta ezt nekem, aki ettől abszolút irtózik. Mondta, hogy térdeljek le előtte, miközben ő az ágy szélén ült. A mutató- és a középső ujját bedugta a számba és erősen lökdöste befelé, közben a bal kezével erősen és ugyanolyan gyorsan húzta rá a fejemet. Azt hittem, hogy belepusztulok, pedig csak talán 5 mp-ig csinálta. Utána azt mondta, hogy képzeljem el ugyanezt legalább 5 percig és hosszabb mérettel.
2023. márc. 26. 14:34
3/10 anonim válasza:
Aham, irtozik tole, de tudja milyen, aham 😆 tenyleg elhitted neki?
4/10 A kérdező kommentje:
3-as: Persze, mert korábban már átélte és nagyon rosszul esett neki. Onnan tudja, hogy milyen és hogyan csinálják.
2023. márc. 26. 14:37
5/10 anonim válasza:
Pedig vannak pasik akik jol csinaljak
N
6/10 anonim válasza:
ezek a fantazia szegeny kepzelgesek :D
8/10 anonim válasza:
Gyakorolni kell, normális partnerrel, aki figyel rád, és tudja meddig mehet el.
Én mondjuk izgulok rá, és bírom is a mélytorkoztatást keményen, 20 cm-ig benyelek bármit, ha kedvemre való a partner.
(Ne írjatok privát,nem keresek partnert)
9/10 anonim válasza:
Lassan is alig tudom bekapni, ha már két-hármat gyorsabban mozgok a farkán, állatira öklendezek. Pedig amúgy szeretek próbálkozni, de fogalmam sincs, hogy lehetne ezen javítani, utálom, hogy nem megy. Jó annak, aki meg tudja csinálni.
10/10 Pillér2 válasza:
Éhgyomor, öklendezni fogsz, de egy idő után elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!