Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom teherbe ejtett! Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom teherbe ejtett! Az ő gondatlanságából mert nem volt hajlandó gumit húzni.(Na, jó én is hibás vagyok mert belementem a dologba így is de csak azért mert azt ígérte, hogy kihúzza időben. Nem így tett.) Ma reggel közölte, hogy elhagy.?

Figyelt kérdés

Ma reggel közölte, hogy elhagy és hallani sem akar a gyerekről. Szerintetek?

A szüleim őrjöngenek, toporzékolnak, hogy hogy lehettem ekkora ringyó, hogy felcsináltattam magam. Ők nem így neveltek. Most mi legyen, hogyan tovább?

2023. dec. 21. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%
Gratulálok! Fiú lesz-e vagy lány?
2023. dec. 21. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
EZ így nagyon kamu szagú.🤣😂😆
2023. dec. 21. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
21%
Akkor te pedig közöld vele, hogy vagy fizeti a terhességmegszakítást és mehet amerre lát vagy megmarad a gyerek és 20 évig fizetni fog, ha kell perelni fogod ahol ugye a vesztes fél fogja fizetni a perköltségeket is, saját és te ügyvédedet plusz úgyis marad a gyerektartás.
2023. dec. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!