Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok volt olyan pasi akiből nem nèztètek ki, hogy jò az àgyban, de amikor arra került a sor kellemesen csalòdtatok?
Ugyan ez a mèrettel kapcsolatban is. Volt olyan, hogy nagyobb volt mint amire szàmìtottatok?
Tudom, hogy a nagyobb mèret nem jelenti autòmatikusan azt, hogy jò a szex ezèrt ezt a kèrdèst vàlaszd szèt az első kèrdèstől.
8as!
7es vagyok.
Én aztán nem "neveltem ki" ilyen pasikat soha. Ő igenis erőszakos és nyomulós volt de sosem csesztem le emiatt, sőt, megadtam a lehetőséget a bizonyításra, mert kíváncsi voltam. Hamár egyszer előtte előadta hogy így meg úgy megcsinálna és majd kettéáll a fülem, és lábra sem tudok majd állni és hadd ne soroljam... :)
Az ilyen lókupec dumákra tényleg van olyan nő aki úgy reagál, hogy akkor gyere fel hozzám és csináld.
Ismertük egymást már előtte, szóval nem ilyen "netes sohanemláttam még" találkozás volt, nyilván két szó beszélgetés után nem mondom azonnal, hogy na akkor hopp gyere, mert beleülnék... :D
Tetszett mint pasi, nem volt senkim, megvolt a vonzalom, és felnőtt egészséges emberek voltunk, hát miért ne mentem volna bele?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!