Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs soha orgazmusom?
Szex közben sose volt még akárhogy csináltam/tuk.
Maszti közben régen pillanatok alatt elmentem, most istenért se sikerül. Órákig csinálhatok bármit, közel van a pillanat majd elmúlik, mintha már nem is csinálnám.
Miért van ez? Mit tegyek? Nagyon zavar! Lassan 3 hónapja nem volt orgazmusom.
19l
Ami változott az, hogy műtöttek 3 hónapja. Azóta kezdett ez így csökkenni.
Hormonális változások nem voltak, gyógyszert szedek 3 éve az már nem csökkenti a libidóm.
Mivel műtöttek?
Stresszesebb vagy?
Kevesebbet mozogsz?
Ért valami tartósabb érzelmi hatás?
Vakbél műtétem volt.
Nem vagyok stresszesebb.
Mindig is keveset mozogtam, ami a munkámat kitette annyit mozogtam, emeltem mentem jöttem stb. Most az emelést nem erőltethetem még mindig mert a belső varrtaim nagyon nagyon lassan gyógyulnak.
Nem ért érzelmi hatás sem. 😶
7-es vagyok
Furát mondok, de megpróbálnám 1 max 2 pohár bor után a masztit. Lehet, hogy csak rágörcsölsz most már, hogy mi a fenéért nem megy.
Ha nem ilyen lelki oka van, akkor nőgyógyászodat kérdezted már?
Ő jobban tudná, hogy vakbél műtét után gyakoribb e az orgazmus nehézsége.
Fura kérdés 2
Kívánod is már és a tested is úgy érzi? Vagy csak szeretnél már elélvezni?
A nőgyógyásszal a műtét óta nem konzultáltam.
Testileg is kívánom. Természetesen nem olyan mint régen. De nem szeretnék besavanyodott libidó mentes lenni, mint az anyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!