Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet nekem nincs orgazmusom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nekem nincs orgazmusom, hiába van magömlésem? Nektek mennyi ideig tart az orgazmusotok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a nőket. Régen sok barátnőm volt, most, hogy idősebb lettem már sajnos fizetni kell érte. Nekem fiatalkorom óta magömléskor csak egy kicsivel jobb érzésem volt, mint szeretkezés közben. Szeretkezés közben jól érzem magam mondjuk 7-es érték, akkor ez magömléskor 9-es lesz. Ha másnapos vagyok, akkor érdekes módon kicsivel nagyobb az élvezés 10-es. Viszont azt olvastam, hogy férfiaknál 15-40mp-ig tart az orgazmus. Nekem meg 2-3mp, addig. amíg ejakulálok. Az sem lehet a probléma, hogy az ejakuláció rövid 2-3 spricc, mert az orgazmus független ettől. Ejakuláció nélkül is lehet orgazmus.

Tehát az a kérdésem, hogy nektek mennyi ideig tart az orgazmusotok és milyen érzés? Nekem csak egy kicsivel jobb, mint a szeretkezés, forróság nem önt el és el sem ájulok, euforikus érzésem sincs. Attól tartok nekem nincs orgazmusom. Nem tudom milyen betegség lehet ez, és mi a gyógymód rá.

2023. jan. 9. 10:29
A kérdező szavazást indított:
Nincs
1-2mp
3-5mp
5-10mp
10-20mp
30-60mp
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem senki sem ájul el szeretkezés után. Vagy ha mégis, akkor az tuti nem egészséges.
2023. jan. 9. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is volt részem rengeteg fizetős élményben, feleségem is van ... a szex hasonló. Lehet én értékeltem túl, lehet én nem tudom mire kellene figyelnem, lehet én nem vagyok tisztában a férfiorgazmus mibenlétéről, de nekem is csak annyi; magömlés, amikor egy kicsit jobb, oszt csá. Jó. Ennyi. És lehet csak ennyi másnak is. Vagy én vagyok béna. Fax tudja .... a nők nyalásrra valahogy katartikusabb orgazmust élnek meg.
2023. jan. 9. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

Agyilag elég gyenge vagy te.

Hazudsz itt össze vissza hogy régen milyen sok barátnőd volt, de ez nem igaz vagyis nem dugtál te lehet soha.

Mennyi az az idősebb lettem?

2023. jan. 9. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. jan. 9. 13:05
 5/10 A kérdező kommentje:

51 vagyok hülyegyerek. Te milyen idős vagy?

"A férfiaknál az orgazmus két, nehezen elkülöníthető szakaszból áll: az első szakaszban pár másodpercig kellemes, egyre növekvő megfeszülést érez a férfi az alhasban, főleg a hímvessző tövénél, majd ezt követi a második szakasz, amikor általában 8-15 egyre csökkenő erejű görcsös, de kellemes összehúzódást érez, illetve az ondó távozását, eközben a test távolabbi részeire is kisugárzó kellemes érzéseket (bizsergés). Az ondó nagy része ez első 4-6 összehúzódással távozik."

[link]

Nekem ez a 8-15 összehúzódás hiányzik. Nem is érzek ilyet.

2023. jan. 9. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is állandóan 1,3 percig tart az orgazmusom!Nagyjából 4 milli liter spermat lovell ki a péniszem!
2023. jan. 10. 17:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Ez lehet.

F52.3 Orgazmuszavar

Az orgazmus vagy egyáltalán nem jön létre vagy nagyon későn. Idetartozik: gátolt orgazmus (női/férfi); pszichogén anorgasmia.

[link]

2023. jan. 12. 16:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon peches vagyok.

"Néhány esetben azonban beszélünk férfi anorgaszmia, valószínűleg azért, mert sok kevésbé gyakori mivel a férfiaknak csak 0,4% -ának van ilyen problémája."

[link]

Viszont talán nem reménytelen a gyógyulás. Másnaposan azért jobb, mert valószínüleg jobban el tudom engedni magam, illetve katonaságban, amikor magamnak csináltam, vigyázni kellett, hogy ne mozogjon az ágy, ezért sokáig tartott, viszont hatalmasat élveztem. Tehát sokáig kell csinál. Mondjuk ha figyelek nagyon sokáig bírom, valami plusz kell még.

2023. jan. 12. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Nálam akkor van néha ilyen, ha sokáig izgatom magam és élvezéskor túlságosan is figyelek, hogy hova élvezek, mert ilyenkor nagyon sok jön és nem akarok mindent összekenni.

De utána már második nekifutásra nem kell figyelnem hova megy és ilyenkor rendesen van orgazmusom. De ez nem zavaróan sokszor fordul elő.

2023. jan. 14. 00:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Itt is egy jó leírás.

[link]

2023. jan. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!