Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl azon, hogy nincs hüvelyi orgazmusom?
Több mint egy éve vesztettem el a szüzességem, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. Pár hónap után kezdett el ez a dolog zavarni, de mostanra már nagyon zavar. Szex közben is már szinte csak arra tudok gondolni, hogy mikor megyek már el hüvellyel, mert kezd egyre jobb érzés lenni és mikor már azt érzem, mint csiklós orgazmus előtt, hogy elmennék akkor nem történik semmi és ezen az érzésen nem tudok tovább jutni.
Mit kéne csinálnom hogy összejöjjön a hüvelyi vagy hogy ne zavarjon a dolog?
Nem vagy egyedül. Nagyon nem. Nagyon sok nőnek nem jön össze a hüvelyi orgazmus.
Ha te ezen begörcsölsz akkor meg pláne nem fog összejönni. Örülj a csiklós orgazmusaidnak, próbálj minél többször elmenni. Ha szerencsés vagy lesz talán hüvelyeid is valamikor.
Ennyire ritka a hüvelyi orgazmus:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Szerintem ez a partnertől is nagyban függ..Volt párom akinek szintén nem volt hüvelyi orgazmusa az előttem lévő partnerekkel. Pár együttlét után szerencsére sikerült elérni a hüvelyi orgazmust. A partnerednek is mindent meg kell tennie hogy elérd ezt a fajta orgazmust. 5. Válsz is igaz.
Próbaljatok ki minél több pózt, hosszabb előjáték.. stb. Minél jobban legyél izgalmi állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!