Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tegyem magam túl azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl azon, hogy nincs hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vesztettem el a szüzességem, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. Pár hónap után kezdett el ez a dolog zavarni, de mostanra már nagyon zavar. Szex közben is már szinte csak arra tudok gondolni, hogy mikor megyek már el hüvellyel, mert kezd egyre jobb érzés lenni és mikor már azt érzem, mint csiklós orgazmus előtt, hogy elmennék akkor nem történik semmi és ezen az érzésen nem tudok tovább jutni.

Mit kéne csinálnom hogy összejöjjön a hüvelyi vagy hogy ne zavarjon a dolog?

2023. jan. 26. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a hüvelyi orgazmusra nem képes hölgyeket addig csesztettétek, hogy na majd én, csak figyeld, majd velem, na, na?? Ugye hogy jó, ugye hogy elmész így? Hogy eljátszották, csak hagyjátok őket végre ezzel békén.
2023. jan. 26. 16:36
 12/17 anonim válasza:
27%
2. vagyok. Hiába a lepontozás, pont a VV-ben mesélte egy csaj, hogy bár volt vagy 3X pasija, de csak 3 orgazmusa volt életében, mind a 3 idősebb férfiaktól.
2023. jan. 26. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11es egyet értek. Szerintem is ez lehet a háttérben.
2023. jan. 26. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is osztom 11es véleményét. Kicsit képtelennek tartom, hogy egy nőnek évekig meg x partnerrel nem volt hüvelyi orgazmusa majd jön egy hős férfi aki az első pár alkalom alatt eléri nála a hüvelyi orgazmust.
2023. jan. 26. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok. Negyvenes nő.

Kb 40 évesen volt először hüvelyi orgazmusom, azóta is csak lovaglóban. Már amikor egyáltalán sikerül azóta is, mert nem ez a jellemző. Meg kell mondjam, nem a hapsin múlott és főleg nem a méretén, egyszerűen csak így sikerült. Előtte voltam sokkal jobban szexelő hapsikkal, de kb a közelében sem voltam soha.

Simán elhiszem, hogy van, aki soha nem élvez el dugástól. Mert anatómiailag pont nem úgy vagyunk összerakva. Ez van.

2023. jan. 26. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
32%

Vannak technikák, el kell sajátítani.

Írj rám, segítek.

2023. jan. 29. 11:00
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
Az eddigi párjaimnak mindig volt hüvelyi orgazmusa velem, még olyannak is akinek előttem nem volt, de a mostani párom bármit csinálok nem igazán meg el hüvelyileg, csikló útján is van hogy még 1 óra orális kényeztetés után se :)
2023. jan. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!