Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatok mar vmiert? Vagy esetleg dugtam meg titeket vmiert cserebe? Pasik titeket szoptak mar le vagy dugtatok meg not mert felajanlottatok neki vmit?
Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 02:43
11/17 anonim válasza:
Én albérletet adtam egy csajszinak szexért, jó volt, de már üres a lakás )))
12/17 anonim válasza:
20 évesen egy 39 éves nő kért meg, hogy nyaljam ki, mert neki nem volt még olyan, cserébe lenyeli. Belementem, jó volt nagyon, előtte nekem se nyelte le senki.
13/17 anonim válasza:
Nálam is az volt, hogy az egyik barátnőm, ( barát!) lelkileg volt oda, és többször beszélgettem vele, teljesen korrekt módon próbáltam átsegíteni a nehéz időszakon....és az egyik ilyen alkalommal megkérdezte, hogy mennyire lenne nekem probléma, ha leszopna?
Először nem tudtam mit mondani, de aztán mondtam, hogy csak akkor, ha neki is jó, önkéntes a dolog...
Megtette ott azonnal. Jó volt.
14/17 anonim válasza:
Nekem volt egy csoporttársam, akit korrepetáltam, és mivel amúgy is tetszettünk egymásnak, tanulás után mindig volt szex is.
15/17 anonim válasza:
Fuvarért vidék és BP között van egy csajszi aki rendszeresen nem pénzzel fedezi a benzin költségét
16/17 A kérdező kommentje:
15. Azta, jol is jar, biztos kellemesen megdugizod
2023. dec. 20. 01:11
17/17 A kérdező kommentje:
10 jo hogy egy kis szexert segitettel neki 😇
2023. dec. 20. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!