Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoptatok mar vmiert? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptatok mar vmiert? Vagy esetleg dugtam meg titeket vmiert cserebe? Pasik titeket szoptak mar le vagy dugtatok meg not mert felajanlottatok neki vmit?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 02:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Igen, k.rvát pénzért :D Ki akartam próbálni milyen egy prostival, hát pont azt kaptam amit vártam, egy szenvtelen "na mikor fejezed már be hapsikám" típusú kényszeredett valamit.
2023. dec. 19. 02:58
 2/17 A kérdező kommentje:
1 köszi. Nem épp erre gondoltam. De hát ja a kurvával lenni ilyen is lehet.. neki munka, sok farkat kap, csak egy ujabb s ujabb pasi
2023. dec. 19. 03:06
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
#2 tudom hogy nem erre gondoltál, hanem Sound jegyért dugásra típusú storykra. Jah, előfordulnak ilyenek, bár szerintem többnyire piszkosul nem éri meg (ld. egy Sound jegy árából több prostit is vehetnél, s a kényszeredett sz.pás nem lesz jobb mintha cash kicsengetnéd).
2023. dec. 19. 03:13
 4/17 A kérdező kommentje:
3. Ja csak kivancsi voltam....mert engem mar dugtak meg fuvarert haza. S erdekelt massal tortent e hasonlo
2023. dec. 19. 03:20
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Volt ilyen nem is egy. Egy olyanom is volt, mint neked. Lekéste az utólsó buszt. Kicsit kétségbe volt esve péntek este. Egy faluban laktunk. Megismert és kicsit könyörgött is. Azt mondta bármit megtesz, bármit kérhetek, csak vigyem haza. Éltem a lehetőséggel éppen nem volt senkim. A szombatról-vasárnapra éjszakát velem töltötte. 18 voltam a csaj 17. Hazaút közben mindta áljak félre, kaptam egy előleg szopit. Úri lány volt. A szájába élveztem és lenyelte. Ez volt az első ilyenem. Mondta utánna az autót nem kenjük össze! Ez tetszett. A következő estén, éjszakán, egy állom szexrandi lett. Közös kádba fekvős áztató fürdőzés, és egy igen jól sikerült szeretkezés sorozat lett. Ekkor volt életembe először hogy gumi nélkül dugtam. Tablettázott.

Volt olyan, hogy még a 90-es évek végén egy csaj egy doboz cigiért szopott le. Rá pár hétre a barátnőjével ketten szoptak egy-egy doboz cigiért.

2023. dec. 19. 04:32
 6/17 A kérdező kommentje:
5. Igazán szerencsés voltál!
2023. dec. 19. 04:34
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Lelki támogatásért cserébe szoptak már le.
2023. dec. 19. 05:40
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
7-es, az a legszebb ❤️
2023. dec. 19. 06:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar ilyen. Fogadasbol is, jatekbol is úgymond, meg sajnalatbol is.
2023. dec. 19. 07:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan régen szoptak le így, de a legszebb az egészben, hogy akkor azt hittem hogy azért már régen bejövök a csajnak. Aztán azért kiderült, hogy "lenne egy kérése". Nem volt nagy ügy nekem - neki igen - azért még meg is dugtam hamarjában, hogy teljes legyen a kép. Na akkor a végén le is nyelte, az elsőnél egy órával hamarabb még kiköpte.
2023. dec. 19. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!