Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatok mar vmiert? Vagy esetleg dugtam meg titeket vmiert cserebe? Pasik titeket szoptak mar le vagy dugtatok meg not mert felajanlottatok neki vmit?
Volt ilyen nem is egy. Egy olyanom is volt, mint neked. Lekéste az utólsó buszt. Kicsit kétségbe volt esve péntek este. Egy faluban laktunk. Megismert és kicsit könyörgött is. Azt mondta bármit megtesz, bármit kérhetek, csak vigyem haza. Éltem a lehetőséggel éppen nem volt senkim. A szombatról-vasárnapra éjszakát velem töltötte. 18 voltam a csaj 17. Hazaút közben mindta áljak félre, kaptam egy előleg szopit. Úri lány volt. A szájába élveztem és lenyelte. Ez volt az első ilyenem. Mondta utánna az autót nem kenjük össze! Ez tetszett. A következő estén, éjszakán, egy állom szexrandi lett. Közös kádba fekvős áztató fürdőzés, és egy igen jól sikerült szeretkezés sorozat lett. Ekkor volt életembe először hogy gumi nélkül dugtam. Tablettázott.
Volt olyan, hogy még a 90-es évek végén egy csaj egy doboz cigiért szopott le. Rá pár hétre a barátnőjével ketten szoptak egy-egy doboz cigiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!