Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok !Kettő lánynak is tetszem, tudnak egymásról, rivalizálnak. Én nem tudok dönteni, így mindkettőt szeretném egyszerre, hogy mondjam el nekik, vagy hogy vegyem rá őket erre?Ti belemennétek ilyenbe?
Ha komoly a rivalizálás, akkor nem biztos hogy jó ötlet a hármas. Nehogy rosszul süljön el.
De ha úgy ítéled meg, hogy működhet, akkor meg kell normálisan beszélni velük, lehetőleg együtt. Aztán majd adja magát a szitu, hogy benne vannak-e. Csak tisztázni kell előre a játékszabályokat, illetve, ami kulcsfontosságú, hogy ha összejön a hármas, akkor piszkosul figyelj arra, hogy egyformán kapjanak belőled.
Előny, ha egymással is tudnak mit kezdeni :)
Nekem legalábbis , nőként, a 2N1F hármasban természetes, hogy a nővel is játszom. Ha két férfival vagyok, az más.
Próbáld meg megbeszélni velük.
Én is voltam ilyen helyzetben, de ahelyett hogy a csaj elfogadta volna az akkori párom, inkább elcsábította én meg hoppon maradtam. Pedig én szerettem volna a 3mast, csak a másik csajszi rohadtul rivalizálni akart velem.
Mondd el nekik aztán lehet mindegyik ott hagy a fasírtba.
Miért nem mersz szexelni egyikkel se, inkább ez a bajod.
EZ csak kifogás hogy te rögtön az elején mind kettővel akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!