Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tiköztetek megy a "rivalizálás" mellbedobás terén?
Figyelt kérdés
Kinek, feszesebb, formásabb, nagyobb stb.?
Élvezitek ha a többi lány féltékeny rátok ez miatt?
Esetleg volt már aki beszólt nektek emiatt (másik lány)?
Ha igen akkor mit?
2022. febr. 18. 21:32
1/19 anonim válasza:
Nem. Nem vagyunk óvodában hogy csufoljuk a másikat mert éppen túl nagy vagy túl kicsi a melle. Ha valakinek szép a melle azt megnézem, de nem rivalizálok miatta.
2/19 anonim válasza:
Lol, nem. Egy mellkidobos baratnom van, o duci es ezzel "kompenzal" (eleg sikeresen).
3/19 anonim válasza:
Szerinted melyik lány fogja ezt bevallani? Pedig állítom, hogy valójában jobban megnézik egymást, mint mi férfiak őket.:)
4/19 anonim válasza:
A nők titkon mindig "rivalizálnak" tudat alatt, pláne ha olyan pasi tűnik fel a színen ami mindkettőjüknek tetszik. Ettől még mellbedobással, meg szoknyahosszal rivalizálni a 14 éves csitrik szoktak, meg a 8 általánost végzettek. A Nők máshogy hívják fel magukra a figyelmet ha van kiszemeltjük nem a csöcseik kipakolásával.
6/19 anonim válasza:
Nem, nem szoktam, viszont az én helyzetem eléggé speciális a többiekhez képest, nekem ugyanis van agyam, és a pasiktól is elvárom, hogy legyen nekik. Amúgy tényleg nem értem: komolyan van olyan, hogy egy pasinak egyformán tetszik Julcsika és Gizike, de Gizikének egy kosárral nagyobb melle van, és akkor ő "győz"? Pf...
8/19 anonim válasza:
4: " A Nők máshogy hívják fel magukra a figyelmet ha van kiszemeltjük nem a csöcseik kipakolásával."
Hehehe, jóember! Vicces vagy!
Hidd azt...!
9/19 anonim válasza:
Dehogyis. :DDDD
Ilyen csak az amerikai filmekben van.
10/19 anonim válasza:
Óóó mennyi álszent duma. Valójában az van, hogy pl suliban, vagy munkahelyen, ha valakinek igazán nagy mellei vannak és van mit kipakolni, akkor a többiek mind arra irigykednek, és ők inkább elrejtik, mert labdába seme rúghatnak. De ha egy társaságban van 2 nagymellű csaj, ott már megy a kipakolás rendesen, mindkét részről, és aztán annak a fokozása is, pl ki nem vesz fel melltartót, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!