Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez micsoda? Mire véljem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez micsoda? Mire véljem?

Figyelt kérdés
Összeverekedtem egy nekem tetsző férfi bnőjével Pontosabban megtéptem, de az egészet ő kezdte. (nem a pasi miatt ment a csajbunyó) viszont ami meglepett, hogy a pasi, ugyan szétválasztott minket de az én oldalamra állt, és engem védett be a saját b.nőjével szemben. Miért? Férfiak ti mi okból csináltok ilyent? Nem az lenne a "normális", hogy a csaj mellett áll ki? Nem tagadom, jól esett, mert hát tetszik, meg minden de nekem akkor is fura! :D

2022. aug. 23. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a vitában neked adott igazat, nem a barátnőjének. A pasiban van gerinc, manapság ez elég ritka...
2022. aug. 23. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Ennek olyan Mónika show feelingje van, szívesen megnéztem volna a verekedést. Olyat nem kiabált valamelyikőtök esetleg hogy "virágot hoz nekem ez a gechi!!"?
2022. aug. 23. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem meg olyan kamukerdes feelingje van...
2022. aug. 23. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ismerős a szitu, kérdés is volt, ahol a srác azért teszi ezt, mert arra izgul, hogy a bnőjét alázzák.

Erre annyit, hogy kinek mi jön be, az ő dolguk.

2022. aug. 23. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Hát szerintem nem sokáig fog a nője ezek után mellette maradni... tudod, ha valaki közel áll hozzád akkor is bevéded ha amúgy nincs igaza. Majd 4 szem között megbeszéled vele, de addig melléállsz. A fickó csúnyán megalázta a nőjét ezzel, jelezte neki hogy rá aztán nem számíthat még egy másik nővel szemben sem fogja megvédeni.

Ha neked csak szimplán egy haverod összebalhézik valakivel mit csinálnál? Játszanád a nagy igazságosztót, vagy kérdés, gondolkodás nélkül melléállsz?

2022. aug. 23. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Utolsónak igazat adok.

Jó, nyilván nemtudjuk a sztorit..de szerintem ezzel vérig sértette a nőjét(egy IDEGENNEL szemben),amiért remélem otthagyja.

2022. aug. 24. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen objektían gondolkodott nem érzelmi alapon döntött. (Szerintem)
2022. aug. 24. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Vehetek önvédelmi órákat tőled?
2022. aug. 24. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Valószínüleg izgatta a helyzet, ahogy téged is.

Semmi köze ennek ahhoz, hogy kinek volt igaza.

A csajt pont ennyibe nézi.

2022. aug. 24. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!