Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, pici, arányos nők!
30/f
Alacsony (155-160cm)
Inkább még kisebb. Feleségem 150cm, és 40-42kg. Hajlékony. Azt szeretem benne, hogy úgy hajtogatom, gyűröm magam alatt, ahogy akarom. Megy az állva szex és a 69 is. Én 170vagyok és 60-62kg. Szóval méretileg passzolunk, valamint mivel mikro pöcörőcském van, 14cm hossz és 4,5cm vastag, neki pont elég. Bemegy tövig szájba, punciba és popsiba is gond nélkül. És még sikerült 3 gyeret is összehozni vele.
Szóval inkább a még kisebb lányok, nők jönnek be, mert ugye a pénisz méretbeli erős hiányosságomat így tudom kompenzálni.
Nekem a magas csajok jönnek be.
Az alacsony lányokban az egyetlen pozitívum, hogyha vékony is mellé, akkor fel tudod kapni és az öledben megbаszod, mint egy férfiállat. Azt szeretik a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!