Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Magas (175cm-180 cm)
Alacsony (155-160cm)
53 szavazat
2/21 A kérdező kommentje:
Mondjatok mit miért választjátok kérlek
2023. dec. 17. 23:30
3/21 anonim válasza:
Teljesen mindegy. De mivel elég magas vagyok, nem jövök zavarba a magas csajsziktól sem.
Egyszer voltam 180cm feletti magasságú nővel, sajnos a legtesthezállóbb dolgot ki sem próbáltam vele: Szex állva, hátulról behatolva
4/21 anonim válasza:
Inkább magas mivel 191cm vagyok, plusz talán egy fokkal szexibb a magas alkat, de volt alacsony barátnőm is, nem igazán számít
5/21 anonim válasza:
Ha nagyon kéne választani, akkor azt mondanám alacsony. De mi férfiak -nők többségével ellentétben- nem vagyunk magasság/alacsonyság fétisesek
6/21 anonim válasza:
Az alacsonyt választom, egyszerűen, mert az alacsony lányok jönnek be!
Ennyi!
34/F
7/21 anonim válasza:
Inkább a magasabb lányt, mert 190 centi vagyok. 160 körül már túl nagynak tűnik nekem a magasságkülönbség.
9/21 anonim válasza:
173cm vagyok, volt dolgom 160-180+-os nőkkel is. Alacsony jön be inkább, legalábbis nálam alacsonyabb. Valahogy aranyosabb is számomra.
10/21 anonim válasza:
Mindig is a kis pici csajok tetszettek! A legmagasabb nőm 175 cm volt, de ha felvett magassarkút, már magasabb volt nálam, az meg nagyon zavart!
Általában 170cm alatti nők érdekekelnek, de legjobban a 150-160cm közöttiek szoktak tetszeni. A feleségem 152cm, igazi kis pöttöm bombázó! Imádom!
Nem mellékesen a magas, hosszú combú karcsú (manöken alkatú) nőknek jellemzően nagyobb a vaginájuk is, nekem pedig nincs batár farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!