Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostikat mennyire viseli meg mentálisan és lelkileg a kettős élet terhe?
Én annyit mondok hogy takarítok
Igazából nem keresem agyon magam
Van tető a fejem felett van mit ennem
Ki tudom fizetni a TB-t ki tudom váltani a fontos gyógyszereimet és ennyi
Nem csak az miatt hirdet arc nélkül.
Némelyik azért mert ronda arcra, teste kép alapján megfelelő vagy tökéletes, de az arca ronda. Ha elmész akkor már a teste miatt maradsz.
Onnantól, hogy saját lábra állnak és nem függnek anyagilag másoktól, nagy ívben tesznek arra hogy a rokonok mit gondolnak. Arról nem beszélve, hogy az átlag munkát végző rokonoktól ő 4-5x többet is megkereshet. Nincs ráutalva mások segítségére.
Az arc eltakarása azért kell, mert a prosti is ember, neki is van igénye a magánéletre.
Az, hogy kit mennyire visel meg, hogy szexjátékként bánnak vele, ez a személyiségtől függ. Van, aki nehezen dolgozza fel, hogy nem veszik emberszámba, ők elég hamar abbahagyják vagy drogozni kezdenek. A lazábbak műszak végén megpróbálják elfelejteni az aznapi történteket és igyekeznek hétköznapi életet élni szabadidejükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!