Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kapcsolatban ezt mennyire szeretitek?
Szeretitek, ha a párotok kifejezetten gyakran szereti cirógatni, vagy a kezével izgatni a puncitokat? Tehát akár szex után is, vagy épp filmnézés, vagy elalvás közben?
Ti szerettek a farkával játszani akár ugyanigy, csak kedvtelésből is?
Vagy pedig a szexben legyen “letudva” minden ilyen, de amúgy idegesít az ilyesmi?
Engem idegesítene. Volt ilyen kapcsolatom, annyira megundorodtam a szextől, hogy nem akartam lefeküdni vele többet. Elegem lett ebből (is).
Most nincs ilyen és nem vagyok arra, hogy ezt csinálja a párom. Én sem teszem vele. Nálunk eleve nem a szex az alapja a dolgoknak. Az más, hogy szeretem kielégíteni úgy, hogy meg se kell mozduljon.
" Gondolom elég szar életed lehet, ha a provokálásban vagy boldog. :)"
Már ez a kérdés is csak provokálás.
Nem értem, hogy miért akarná bárki csak úgy simogatni a pucimat. Az azért jó, hogy beinduljak, legyen szex. Persze nem mondom, hogy nem jó néha, csak játékból simogatni a pasi farkát, mert tudod, hogy felhúzod, de azért nincs rajta állandóan a kezem. Akárhogy nézzük, abból szex lesz és kész. Ha csak szeretgetni akarom, akkor nem az ágyékát fogom simogatni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!