Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kapcsolatban ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kapcsolatban ezt mennyire szeretitek?

Figyelt kérdés

Szeretitek, ha a párotok kifejezetten gyakran szereti cirógatni, vagy a kezével izgatni a puncitokat? Tehát akár szex után is, vagy épp filmnézés, vagy elalvás közben?

Ti szerettek a farkával játszani akár ugyanigy, csak kedvtelésből is?

Vagy pedig a szexben legyen “letudva” minden ilyen, de amúgy idegesít az ilyesmi?

2023. dec. 15. 06:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem idegesít.
2023. dec. 15. 06:49
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Gondolom kicsi a farkad es/vagy elonytelen a kulsod es nem tudod vele kielegitdni,ezert konpenzalsz kezzel. Sok nonek ez eleg. Nyugi.
2023. dec. 15. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Engem tuti idegesítene. Talán kapcsolat elején ez lehet jó, de gyerekek mellett ez nekem pl. elég nehezen elképzelhető. Talán egy friss kapcsolatban, ahol nincs gyerek kivitelezhető.
2023. dec. 15. 07:02
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Engem idegesítene. Volt ilyen kapcsolatom, annyira megundorodtam a szextől, hogy nem akartam lefeküdni vele többet. Elegem lett ebből (is).

Most nincs ilyen és nem vagyok arra, hogy ezt csinálja a párom. Én sem teszem vele. Nálunk eleve nem a szex az alapja a dolgoknak. Az más, hogy szeretem kielégíteni úgy, hogy meg se kell mozduljon.

2023. dec. 15. 07:03
 5/11 A kérdező kommentje:
2: Egyik sem. :D Gondolom elég szar életed lehet, ha a provokálásban vagy boldog. :)
2023. dec. 15. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Volt egy időszak amikor két fiú lakótársammal csináltunk ilyeneket. Volt hogy egész hétvégén pucéran voltunk, valahányszor elmentünk egymás mellett végigsimítottunk a másik valamelyik testrészén. Főzéskor, takarításkor, filmezéskor, bármikor. Sokszor álltak a farkak és soha előtte nem dugtam annyit mint akkoriban. :)
2023. dec. 15. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Szar ügy ha te ezt innen akarod megtanulni és alkalmazni.
2023. dec. 15. 08:44
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

" Gondolom elég szar életed lehet, ha a provokálásban vagy boldog. :)"

Már ez a kérdés is csak provokálás.

2023. dec. 15. 08:46
 9/11 A kérdező kommentje:
8: Akkor lépj tovább. Nem kötelező hozzászólni.
2023. dec. 15. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem értem, hogy miért akarná bárki csak úgy simogatni a pucimat. Az azért jó, hogy beinduljak, legyen szex. Persze nem mondom, hogy nem jó néha, csak játékból simogatni a pasi farkát, mert tudod, hogy felhúzod, de azért nincs rajta állandóan a kezem. Akárhogy nézzük, abból szex lesz és kész. Ha csak szeretgetni akarom, akkor nem az ágyékát fogom simogatni.

N

2023. dec. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!