Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szeretitek még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek még a rendes, komolyabb fiúkat?

Figyelt kérdés
Akik nem nagy dumagépek, őszinték lehet bennük bízni, kissé introvertáltak?

2018. szept. 27. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Ugye ez nem a "fantáziátlan", illetve a "mindenfajta kreativitástól garantáltan mentes" szinonimája akar lenni?
2018. szept. 27. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mert én is ilyen vagyok. Hiszek benne, hogy hasonló a hasonlót vonzza.
2018. szept. 27. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem az akar lenni.
2018. szept. 27. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Ez az össz jótulajdonságuk?

- nem nagy dumagép: ezzel nincs baj, ha nem azt jelenti, hogy buta, beszűkült, nem képes semmihez sem hozzászólni, ami nem Star Trek/Warhammer 40k/aktuális hentai anime. De ez önmagában nem pozitív tulajdonság.

- őszinték: ezt az emberek 99%-a elmondja magáról. De komolyan, ki kezdi azzal, hogy "helló, Béla vagyok, ja, és hazudok, mint az állat!"

- kissé introvertáltak: sajnos a legtöbb neurotikus, becsavarodott niceguy is introvertáltnak nevezi magát, ezért rossz mellékíz tapad a szóhoz.

2018. szept. 27. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

A barátom őszinte, még ha extrovertáltabb is valamivel nálam, szóval ez nem ettől függ.

Az enyém "rendes,komolyabb" fiú.

2018. szept. 27. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Rendes fiúk vagyunk, csak kicsit betegek, reméljük, hogy ez gondot nem jelent.
2018. szept. 27. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Igen, szeretjük még
2018. szept. 27. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyonis.
2018. szept. 27. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:

4es ha valaki hazug az pont azt fogja mondani h őszinte..innen tudod h ki a hazug :D

Egy hazug nem mondhatja h hazug mert akkor igazat mondana...

Én spec nem tudok hazudni...nem tudom h basztak így el a szüleim de kb mindig ki van írva az arcomra minden gondolatom :( Na h azt hidd h jó dolog vagy tulajdonság...hiába próbálom baromi nagy kedvességgel kompenzálni..."Alias nem vagyok az az ami a szívemen az a számon szöveggel felmentem magam mert egy arogáns paraszt vagyok ember"...Nem vagy nagy dumás?még lehetsz :P Nem egy olyan képesség amit annyira nehéz lenne elsajátítani...főleg egy ilyen szép nyelvel mint a mienk:P

2018. szept. 28. 00:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem unalmas, ha izgi.
2018. szept. 28. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!