Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szent-este, dec 24.
A barátnőmmel még a szobámban dugtunk egyet az ünnepi vacsora előtt...a falon egy kis lámpa égett.
A szomszédból hirtelen átjött Mari néni, aki már nem volt szomjas. Anyámék behívták, a nappaliban ittak még egyet, dumáltak.
Mondtam közben a csajomnak, hogy ez bakker be fog jönni, de ő megnyugtatott, hogy nem valószínű, csináljuk tovább.
Egyszer csak a folyosóról hallom, hogy Mari néni kérdezi apukámat, hogy hol vannak a fiatalok?
A szobájukban, mondta apám, de ő sem tudta persze,hogy éppen szexelünk.
Mari néni megindult mint a tank, hallottam közeledni ajtón keresztül, ekkor gyorsan a lábujjammal megpróbáltam lekapcsolni a kislámpát a falon... nem ment.
A következő pillanatban nyílik az ajtó, és Mari néni azzal a lendülettel rákezdett;" ... mennyből az angyal...".
Én erre a csajomon fekve fel sem néztem, hanem annyit mondtam reflexből jó hangosan: " Mari néni, az isten b*ssza meg !"
Felnéztem, arra emlékszem, hogy fennakadt szemekkel hátrál kifelé, de ott állt már apám és anyám is az ajtóban....
Nem volt túl beszédes és oldott a hangulat az ünnepi vacsora alatt 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!