Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptak már rajta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptak már rajta?

Figyelt kérdés
Sztorizni szabad:)

2023. dec. 13. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, szex közben (Fiú vagyok)
Igen, szex közben (Lány vagyok)
Igen, maszturbálás közben (Fiú vagyok)
Igen, maszturbálás közben (Lány vagyok)
Még nem (Fiú vagyok)
Még nem (Lány vagyok)
56 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Szent-este, dec 24.

A barátnőmmel még a szobámban dugtunk egyet az ünnepi vacsora előtt...a falon egy kis lámpa égett.

A szomszédból hirtelen átjött Mari néni, aki már nem volt szomjas. Anyámék behívták, a nappaliban ittak még egyet, dumáltak.

Mondtam közben a csajomnak, hogy ez bakker be fog jönni, de ő megnyugtatott, hogy nem valószínű, csináljuk tovább.

Egyszer csak a folyosóról hallom, hogy Mari néni kérdezi apukámat, hogy hol vannak a fiatalok?

A szobájukban, mondta apám, de ő sem tudta persze,hogy éppen szexelünk.

Mari néni megindult mint a tank, hallottam közeledni ajtón keresztül, ekkor gyorsan a lábujjammal megpróbáltam lekapcsolni a kislámpát a falon... nem ment.

A következő pillanatban nyílik az ajtó, és Mari néni azzal a lendülettel rákezdett;" ... mennyből az angyal...".

Én erre a csajomon fekve fel sem néztem, hanem annyit mondtam reflexből jó hangosan: " Mari néni, az isten b*ssza meg !"

Felnéztem, arra emlékszem, hogy fennakadt szemekkel hátrál kifelé, de ott állt már apám és anyám is az ajtóban....

Nem volt túl beszédes és oldott a hangulat az ünnepi vacsora alatt 🤣🤣🤣

2023. dec. 13. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Igen kaptak rajta maszti. L
2023. dec. 13. 11:10
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Orális szex közben és önkielégítés közben is. Mindkétszer anyukám nyitott rám. 21/F
2023. dec. 13. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen maszti közben 23/l
2023. dec. 13. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Maszti és szex közben is, s akkor mi van?
2023. dec. 13. 13:16
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
16 voltam, a barátnőm 18. Anyám már korábban, apám halála után lelépett, havonta egyszer nézett csak rám. A fene se gondolta, hogy most éppen kedve támad a pasija nővérének megmutatni a lakást. Megmutatta...
2023. dec. 14. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben is láttak már. 44N
2023. dec. 15. 03:54
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Megkésett hogy a párom előtt lebukás hogy tutijgatom a Jancsikát😁
2023. dec. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!