Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szexelt már szabadban volt hogy rajta kaptak vagy nem sokon múlott?
Én 17, ő 20
Erdőben a kocsiban voltunk, és pont jött egy vadász(kocsival) a srác meg egy szál f@szban előreült, és simán alrébbállt.A vadász meg mondta, hogy legközelebb ne ilyen későn jöjjünk, és további jó szórakozást.
Másik sráccal szintén kocsiban tél közepén benézett két nő az ablakon 🤣
Balaton, vizibicikli.
Fiatalok voltunk, 18/20.
Természetesen kénytelen változtatni az ember ha a vizirendőrök megkérik hogy tekerjünk már vissza a balaton közepéről miközben távcső fityeg a nyakukban és kajánul vigyorognak :)
Pár alkalom volt, szerettük feldobni a dolgokat, és mivel mind a ketten szerettünk túrázni ezért adódott bőven lehetőség.
Vadászleses lebukás közeli állapot volt már párszor, de terepi biciklisek is száguldottak el mellettünk miközben csináltuk, szerintem ők észre sem vettek...
Kilátós eset is volt, fent nagyon benne voltunk amikor egyszer csak hallottuk, hogy felért valaki (általában nyikorognak a lépcsők így hamar észre szoktuk venni ha jön valaki, de akkor nem), izgi volt a helyzet, de mivel hidegben voltunk nem volt annyira levetkőzve párom, így kb úgy néztünk ki mintha csak össze lennénk ölelkezve. Amíg fent volt és nézelődött addig nem igazán tudtam rendesen mozogni így csak meg-meg feszítettem magam, amikor elment akkor még hevesebben folytattuk mint előtte, meg persze nevettünk egy jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!