Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki szexelt már szabadban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szexelt már szabadban volt hogy rajta kaptak vagy nem sokon múlott?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idősek voltatok és hogy történt? Változtatott az esemény bármit a későbbi folytatás kivitelezésén?
2021. dec. 22. 05:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Én 17, ő 20

Erdőben a kocsiban voltunk, és pont jött egy vadász(kocsival) a srác meg egy szál f@szban előreült, és simán alrébbállt.A vadász meg mondta, hogy legközelebb ne ilyen későn jöjjünk, és további jó szórakozást.

Másik sráccal szintén kocsiban tél közepén benézett két nő az ablakon 🤣

2021. dec. 22. 06:06
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
sokszor volt hogy akkor gyorsan szoknya vissza, majd amikor elmentek, folytattuk N
2021. dec. 22. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem volt
2021. dec. 22. 07:42
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer szoptam hajnalban játszótéren egy kis faházban és jött arra egy pár. Amég el nem sétáltak addig abbahagytam de nem láttak minket
2021. dec. 22. 07:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen, hogy megláttak
2021. dec. 22. 07:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Balaton, vizibicikli.

Fiatalok voltunk, 18/20.

Természetesen kénytelen változtatni az ember ha a vizirendőrök megkérik hogy tekerjünk már vissza a balaton közepéről miközben távcső fityeg a nyakukban és kajánul vigyorognak :)

2021. dec. 22. 08:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Pár alkalom volt, szerettük feldobni a dolgokat, és mivel mind a ketten szerettünk túrázni ezért adódott bőven lehetőség.

Vadászleses lebukás közeli állapot volt már párszor, de terepi biciklisek is száguldottak el mellettünk miközben csináltuk, szerintem ők észre sem vettek...

Kilátós eset is volt, fent nagyon benne voltunk amikor egyszer csak hallottuk, hogy felért valaki (általában nyikorognak a lépcsők így hamar észre szoktuk venni ha jön valaki, de akkor nem), izgi volt a helyzet, de mivel hidegben voltunk nem volt annyira levetkőzve párom, így kb úgy néztünk ki mintha csak össze lennénk ölelkezve. Amíg fent volt és nézelődött addig nem igazán tudtam rendesen mozogni így csak meg-meg feszítettem magam, amikor elment akkor még hevesebben folytattuk mint előtte, meg persze nevettünk egy jót...

2021. dec. 22. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy parkban, egy nagyobb bokor mögött szoptam egy srácot, éjszaka, sötétben, nagyon-nagyon késői időpontban, valami éjszakai buli után. Huszonvalahány éves lehettem akkor. Valaki ránkhívta a rendőröket. Odajöttek, igazoltattak minket, kikérdeztek, hogy hol lakunk (szülőkkel vagy egyedül?), aztán megkértek, hogy otthon folytassuk. :D Szabálysértésnek számít az ilyesmi, de szerencsére csak figyelmeztettek, nem kaptunk semmi bírságot. Ezzel vége is lett az együttlétnek, és azóta soha nem szexeltem a szabadban. 32/N
2021. dec. 22. 09:21
 9/12 anonim válasza:
34%
Basszus 8-as,az ilyen nők mint te,miért nem találtak be soha?
2021. dec. 22. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
margit-szigeten lámpával mentek felügyelők, addig felöltöztünk, aztán folytattuk fának támaszkodva N
2021. dec. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!