Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szexelt már szabadban és hol? Legextrémebb hely amit beválaltatok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 07:32
1/13 anonim válasza:
Egy pláza próbafülkéjében egy gyors menet egy exemmel. Elég extrém volt h voltak mellettünk :D
2/13 anonim válasza:
Kocsiban, temetőben, erdőben, mezőn, kukoricásban, búzamezőn. folyóparton.
3/13 anonim válasza:
Erdőben, Balatonban.
Volt valaki, akit egy patakparton, felüljáró alatt fenekeltem el, illetve ugyanőt a gellérthegyen egy eldugottabb részen is
4/13 anonim válasza:
Balatonban, kb 5 méterre a csónakban lévő vizimentőtől.
Fő út mellett erdős részen éjjel, de nem a kocsiban, hanem mellette.
5/13 anonim válasza:
Sokszor szexeltem szabadban.Párszor volt bámészkodó is.Nem is tudtam hogy a plázák próbafülkéi szabad ég alatt vannak.:)
6/13 anonim válasza:
Vadászles, erdő, park, folyópart, tópart, kilátó, terasz, stég :D
7/13 anonim válasza:
Tisza-tó, egyik hídja alatt. Sietni kellett mert oersze nagy volt a kajakos forgalom :D nagyon élveztem
8/13 anonim válasza:
út,erdő szélén kocsinak dőlve/motorháztetőre fektetve a nőt! dunaparton szopás.
wellness kültéri medence éjjal
9/13 anonim válasza:
Sokszor csináltuk szabadban. Balaton-parton nádasban, tengerparton csendes öböl, vízibiciklin, vitorláson, erdei tisztáson patak mellett, gyors szopi kapualjban.
10/13 anonim válasza:
Erdős részen több alkalommal is (azthiszem 3), illetve egy vidéki nagyváros eldugottabb részén sötétedés körül , igaz itt csak kölcsönös kézimunka volt. Talán még ide sorolandó, egy faluban, távolabb a házaktól egy játszótéren éjszaka , itt is csak petting volt, elvezésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!