Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szexelt már szabadban volt hogy rajta kaptak vagy nem sokon múlott?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idősek voltatok és hogy történt? Változtatott az esemény bármit a későbbi folytatás kivitelezésén?2021. dec. 22. 05:35
11/12 anonim válasza:
Nekünk volt egy pár kalandunk barátnőmmel nyilvános helyen, de mindig megúsztuk.
12/12 anonim válasza:
Több barátnőmet is kivittem a hétvégeiházamba, és gyakran szeretkeztünk a kertben, persze előtte mindig körülnéztünk, hogy nincs-e kint egyik szomszéd sem. Egyik ilyen alkalommal történt, hogy mikor bele kezdtünk még nem volt kint senki, viszont amikor befejeztük észrevettem, hogy az egyik szomszéd kint van, és a veteményesét locsolja. Nem tudom meglátott-e minket, soha nem derült ki, mert nyilván nem kérdezek rá ilyenre, amikor beszélgettem vele az ezt követő időkben akkor sem vettem észre hogy célozgatna burkoltan, vagy mosolyogna vagy bármi, tehát nem adta jelét hogy látott volna minket. Ettől még persze nem kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!