Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/4 anonim válasza:
kb 4-5 éve történt, akkori barátom egy 50-60Km-re lakott, de mindig meg volt mikor találkozunk, az nap nem kellett volna. :D Nem hívtam át, megakart lepni, viszont éppen haza vittem egy srácot, akivel megismerkedtem (életem egyik legjobb szexe volt egyébként). Amikor barátom átért, bejött és éppen lovagoltam rajta :D Sajnos a szexet nem fejeztük be, pedig ilyen jóban még sosem ültem. Persze szakítás lett belőle, elhordott minden kurvának, ami vicces, mert ő dobta föl, hogy egyszer hármasozhatnánk valakivel.
2/4 anonim válasza:
Hat es csodalkozunk ha a hiradoban meg az megy hogy valaki megverte a baratnojet mert megcsalta
El tudod kepzelni milyen latvany voolt ez neki
Te budos k va
3/4 anonim válasza:
A férfiak vannak a legjobban megsértődve ha megcsalják őket de mikor a férfi csalja meg... Amit szabad az egyiknek azt szabad a másiknak is
4/4 anonim válasza:
#3 senkinek sem szabad. ha rossz a kapcsolat rendbe kell hozni, ha nem lehet szakítani kell. amúgy az apasági teszten dolgozoknál, volt egy felmérés. a 40%-nál nem is az az apa, és az apák még csak nem tudják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!