Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányt élvezésig nyaltam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányt élvezésig nyaltam, utána betettem az egyik ujjam,de nagyon fájt neki. Kettőt végképp nem bírt el. Ez ilyenkor átlagos? Hogyan lehetne javítani?

Figyelt kérdés

Nem rontottam ajtóstol a házba. Előtte sokáig csókolóztunk és ki is nyaltam amíg el nem élvezett. Ezután betettem egy ujjam, éreztem is a szűzhártyát.

Ez eléggé feszítő érzés volt neki, kettő ujjal is próbáltam,de azt már végképp nem bírta.

Ez vajon fog neki változni vagy ez valahol genetika is hogy ennyire szűk?

Mit csináljak hogy péniszem is be tudjam neki tenni, hogy ne fájjon neki szörnyen?

2023. dec. 12. 19:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Exemnek már az első alkalomkor berkatam, igaz elején egy ujjam is nehezen ment fél ora után meg már tövig verettem. Genetika
dec. 19. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!