Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a gyakorlatban minden nő odavan a nagy farokért, de amikor beszélni kell róla, akkor "jó az átlagos is" ?
Látványra és szopi játszadozásra jó a nagy
De ha dugni kell vale az olyan befosatós szétrepedsz kiesik kigúvad a szemgömböd
Szóval jó az átlagos .
Hidd ell
Legalábbis én nem szeretem ha bele másznak a méhembe
N29
Mert nem beszelni kell róla. És inkább legyen átlagos, vastagabb, és ne 70-80% kemény, hanem full.
28n
Nekem csak 17 cm, több lánynak voltam eddig nagy mint jó.
A legutóbbi csaj pl oda rakta mind két kezét ha eltatsa, az mondta így pont jó. Szóval nagyon nő függő ez is.
Mi se vagyunk egy homogén massza aki csak az F+ melleket szeretjük..
" gyakorlatban minden nő odavan a nagy farokért "
Ezt mégis honnan veszed?
A nagy annyiból jobb hogy látványos. De ennyi. Még jatszadozni jó lehet, bar találkoztam olyannal amit be se birtam kapni.
De dugni már nem igazán, sőt van hogy egyáltalán. Ha eleri a méhszájat az igencsak tudni fájni, márpedig a hüvely nem annyira hosszú. Illetve én pl szülés előtt kifejetetten szűk is voltam, igy egy nagyobbat (kb 16-17) és vastagabbat napokig éreztem, ülni se tudtan rendesen. Egyszer egy után elöntött a vér is, pedig nen akkor voltam vele először, viszont utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!