Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem tudom élvezni a kisebb/átlagos farkakat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A hétvégen úgy alakult egy buli után hogy együtt voltam egy fiúval és hát elmondása alapján 14 cm volt neki, nem volt sem vastag se pedig egyenes(balra ferdült szegénynek. Alig éreztem belőle valamit. Mással is megesik az ilyen? Csak értelmes válaszokat kérek, köszönöm.2023. dec. 12. 14:45
1/18 anonim válasza:
Szia, megkérdezted tőle hogy hány cm?
3/18 anonim válasza:
Kezded jobban álcázni ugyanazokat a kérdéseket, gratulálok!
4/18 anonim válasza:
2# csak csodálkoztam mert 12 lányból eddig senki sem kérdezte meg ezt tőlem..
5/18 anonim válasza:
Tőlem sem kérdeztek meg, szerintem ha már rakerdez gond van és túl kicsi. Ha 14et mondott 11-12 is lehetett valójában
6/18 anonim válasza:
Vastagsag szamit, nem a hossz, ha 10 centi folottnel vagyunk.
7/18 anonim válasza:
Hát ebből valójában semmi konkrét dolog nem biztos...
Nézd lehet, hogy te valóban egy tág puncival megáldott nő vagy, akkor egy rövid, főleg vékony farkat nem fogsz élvezni valószínűleg.
Nekem 14-15/4,5 cm es a farkam mereven és voltam már jó néhány nővel, eddig senki sem panaszkodott, sőt olyan is volt, akinél a sokadik alkalommal is óvatosan kellett benyomni...
8/18 anonim válasza:
Miért szégyen kimondani azt egy nőnek hogy ilyen méreteket nem élvez? Annyira szánalmas ez az egész. Ha meg nem számítana a méret akkor nem lenne téma már a kezdetek óta.
9/18 anonim válasza:
8# pontosan így van, mint ahogy a férfiaknak sem szégyen kimondani, hogy ez a punci egy barlang, nem érzek belőle semmit kb, és 2 perc múlva lelankadok.
Mindenki azzal tud a legjobbat dugni, akivel " kompatibilis"... És nyilván ha nincs meg a megfelelő inger, stimuláló hatás, bármelyik félnél, akkor az nem élvezetes.
10/18 anonim válasza:
#9 Az első mondatod csak csupán a frusztráltságnak a következménye mert nem bírtad a visszautasítást elviselni és ezt nyögted be a nőnek. Utóbbival egyet tudok érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!