Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én nem tudom élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem tudom élvezni a kisebb/átlagos farkakat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A hétvégen úgy alakult egy buli után hogy együtt voltam egy fiúval és hát elmondása alapján 14 cm volt neki, nem volt sem vastag se pedig egyenes(balra ferdült szegénynek. Alig éreztem belőle valamit. Mással is megesik az ilyen? Csak értelmes válaszokat kérek, köszönöm.
2023. dec. 12. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

Egy nő mehet plasztikai műtétre a mellei miatt.

Mi férfiak nem!Akkora amekkora.

Akkora amekkora de kérdezem én egy kapcsolatban csak szex van,más nem is fontos?

Illetve még 10 felé képen ellehet élvesztetni egy nőt.

2023. dec. 12. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
#11 Szex a legfontosabb egy jól működő kapcsolatban.
2023. dec. 12. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

10# abszolút nem így van.

Ha nő felvállalja, hogy neki az adott farok kevés, egy férfi is felvállalhatja, hogy neki még az adott punci túl tág.

Ennyi.

Engem semmiféle frusztráció a farkammal kapcsolatban nem ért sosem, mindenkivel működött.

Ezt csupán azért írtam, mert ismerek nem egy olyan férfit, aki görcsösen próbál megfelelni a nőnek, miközben ő maga nem élvezi a szexet, de nem tudja/ meri felvállalni, hogy a farkához nem passzol az adott punci.

Mindkét oldalon van ilyen szitu.

2023. dec. 12. 16:20
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
12# a szex egy jó kapcsolat egyik fontos szelete, de nem az egyetlen fontos szelete....
2023. dec. 12. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
39%

Nálam: pénz,egészség,nyugalom,szex.

39F

2023. dec. 12. 16:22
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
Úgy tudom, a nőknél ez nem csak ettől függ. Ha megfelelő a méret, de nulla érzelem van, akkor is előfordulhat, hogy nem érez semmit.
2023. dec. 12. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

"Csak én nem tudom élvezni a kisebb/átlagos farkakat?"

Nem csak te! Másnak is kell az a plusz feszítő érzés, amit egy nagy méret nyújt. Enélkül meg számára csak reszelgetés az egész, de nem élvezi, el se jut a csúcsra.

2023. dec. 12. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Érdekes tőlem eddig minden lány megkérdezte hogy mekkora.
jún. 2. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!