Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret egésznap masztizni?
Figyelt kérdés
Kort is írj2023. dec. 12. 07:55
1/12 anonim válasza:
A hozzád hasonló, pelyhes pöc$ű fiúcskák
3/12 anonim válasza:
Ha ráérek akor igen szertek , előfordul hogy napi 4-5 is 23/l
5/12 anonim válasza:
Én már nem...30 évvel ezelőtt még megvolt a napi 3-5 is gyakran...
50/ f.
6/12 anonim válasza:
Ha lenne partner, érdekelne 50F
7/12 anonim válasza:
Időnként előfordul ilyen maraton. 40F
8/12 anonim válasza:
En ongyilkos tudnek lenni attol, hogy nincs kivel. Gyulolom, ha az van. Csak ugy szeretem, ha elotte es utana van igazi szex. Vagy legalabb tudom, hogy lesz.
9/12 anonim válasza:
Szerencsére azért másból is állnak a napjaim. :D
Szoktam kívánni, akkor jól is esik, de azért nem vagyok annyira ráállva, hogy egész nap... /F
10/12 anonim válasza:
Én orgazmus után (ha önkielégítésről van szó) mindig nagyon depressziós szoktam lenni.
Nem tudom, miért, de ezért nem is maszturbálok már jó ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!