Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki jól tud masztizni?
Figyelt kérdés
Azt úgy értem hogy mindig elélvez e stb2023. okt. 14. 22:59
1/7 anonim válasza:
Hogy lehet rosszul? Max ha koszos a kezed, vagy az eszköz amit használsz. A saját testem nem nagy dolog kielégíteni, érzem, hogy mi a jó, és azt csinálom.
2/7 anonim válasza:
Én jól szoktam mert jólesik mindig.
3/7 anonim válasza:
Igen, pont ez a lényege, megismered, felfedezed a saját tested, reakcióidat. Azon túl még jól is esik 😅
4/7 anonim válasza:
Van aki ha nézik akkor nem tud elélvezni, de egy idő után ő is tudna, az olyan mint amikor nem tudsz pisilni ha néznek, egy idő után muszáj.
Amúgy érdekes kérdés, persze a maszturbálás az akkor is jó, ha rossz. Lehet vannak akik több örömöt tudnak okozni maguknak mint mások, ezt nem nagyon lehet mérni. Vagy hát agyi aktivitást mérhetjük de nem értek hozzá.
5/7 anonim válasza:
Én mindig ki tudom elégíteni magam akár többször is.
6/7 anonim válasza:
Én mindig el szoktam, 1x volt csak, hogy nem sikerült.
7/7 anonim válasza:
A párom is csodálkozott,hogy minden gátlás nélkül kiverem mellette.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!