Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti lefeküdnétek egy ilyen lánnyal?
#17 Ennek azért vannak evolúciós és társadalmi okai. Az anya az mindig fix, ha a gyerek nemzését nézzük. Az apa sose biztos, ha egy nő több férfivel volt együtt. Ez régen a fajfenntartás miatt volt fontos, mondjuk úgy 10ezer éve, meg előtte. A vagyon megjelenése után meg az örökösödés miatt, ez már ugye inkább társadalmi probléma.
Ez a hozzáállás a fogamzásgátló módszerek megjelenésével nem igazán változott a társadalom részéről, hiába szűnt meg az evolúciós indok, mert a társadalmi azért részben megmaradt.
A #17-el értek egyet. Nekem is rengeteg kalandom volt. Milyen alapon rónám fel ugyanezt a nőnek, aki tetszik?
Ha kapcsolat mellett csinálta, akkor viszont nem tudnám komolyan venni.
17
Nem érted miért? Nem baj. Én se értem. De még soha egy pasinak se mondtam meg, hogy ténylegesen hány farokkal volt dolgom. Jobban szeretik azt hinni, hogy csak egy-kettő, hát csak higyjék. Az igazat csak én tudom és ez elég is. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!