Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 feletti férfiak! Lefeküdnél egy 18-20 éves lánnyal akkor, ha mindenképp ragaszkodna az óvszerhez, de te már hozzászoktál volna az óvszer-nélküli szexhez?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 07:47
1/22 anonim válasza:
Természetesen. Te melyik érintett vagy?
2/22 A kérdező kommentje:
+ a lány nem akarna leszopni
2022. júl. 16. 07:50
3/22 Istvan485 válasza:
Le gumival is es anelkul jobban elvezem 56 eves!!! ff
5/22 anonim válasza:
Nem vagyok még 45 éves, de már régen nem vagyok 20 sem.
Úgy mondanám neked a választ, hogy: Az óvszer nem tartana vissza. Akkor sem, ha hozzászoktam már a "natural feelinghez".
7/22 anonim válasza:
Persze, a szopás hiánya inkább zavarna.
8/22 anonim válasza:
Ha jól kézimunkázol, szerintem semmi akadálya. Mindenre van megoldás, meg lehet beszélni, egyeztetni, kinek hogy legyen a legjobb!
49F
10/22 anonim válasza:
Ha én nyalhatom a csajt,akkor persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!