Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikből lehet sejteni, hogy nagyon mély a torka a csajnak?
Figyelt kérdés
Ha alkoholista volt valamelyik szülője
Ha elhagyta az apja.
Ha kövér, ha lefogyott de volt kövér felnőttként még akkor is.
Ha nagyon vallásos templombajáró családja van.
Az általam leírtakban mennyi igazság van? Ha van még más amit kihagytam azt írjátok le! Köszi!
2023. dec. 11. 13:24
3/7 anonim válasza:
Hát abból, hogy előtte megkéred, hogy egy szafaládét úgy egészben nyelje le...
Ha megfullad, nincs mély torka, ha nem fullad meg, elküld a P* csába, de legalább megtudtad, amít akartál...🤣
4/7 anonim válasza:
Ha cirkuszi kardnyelő a foglalkozása. Amúgy semmiből.
5/7 anonim válasza:
Ha mély hangja van és van macskája
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, arról én is hallottam hogy a mélyebb hangú csajok sokat torkoznak.
A macska tényleg számít? Érdekes. Tudod az okát?
2023. dec. 11. 17:02
7/7 anonim válasza:
Csak találgatok, nem én írtam xd a macska mondjuk azért mert a sok szőr miatt a gag reflexet ki kell kapcsolnia xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!