Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok nőtársam mondja, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőtársam mondja, hogy nem jó a szex az adott partnerével. Hogy tud az nem jó lenni? Mi lehet egy együttlétben a hiba ami azt sugallja, hogy nem volt jó?

Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 02:51
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom rövid volt, nem volt figyelmes a partner, önző volt, csak reszel, nincs előjáték.......
2023. dec. 11. 02:57
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem elég figyelmes, nem elég kreatív, nem beszélgetnek. Mert nem egy kölcsönös élvezetes szorakozás a céljuk.
2023. dec. 11. 04:59
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
10 mp alatt telefröcskölte a nunit es megfordult aludni
2023. dec. 11. 06:03
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha túl hamar elmegy, bénázik, nem tudja mit kell csinálni. Csak azt akarja én csináljak mindent, nem áll fel neki, nem figyel arra nekem is jó legyen. Nincs előjáték.
2023. dec. 11. 06:04
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha egy irányu, amikor látni, hogy nem jó a másiknak is mert nem tud elélvezni.
2023. dec. 11. 06:15
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem kérdezed meg őket?
2023. dec. 11. 06:53
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

A fentieken kívül még plusz az a tény, hogy a hüvelyben jóval kevesebb érzőideg van, mint a péniszben. A behatolás ezért jóval erősebb ingerrel jár egy férfinek, mint egy nőknek. Sokan azt hiszik, hogy pont ugyanazt érezzük, mint a férfiak, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sajnos. Simán meg lehet dugni úgy egy nőt, hogy abból egy csöpp élvezete nincsen.

Gondolom az említett férfiak nem foglalkoztak azzal, hogy a partnerüknek mi a jó, úgy csinálják, ahogy neki az legyen, és kész.

2023. dec. 11. 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a halálom és ilyen pasival meg is szakítom hamar a kapcsolatot, ha szex után a fal felé fordul és be is alszik. Nekem kell az "utójàték" is, meg csak úgy bújni a másikhoz szex után. Ha valaki cseszik erre és bealszik, az kuka.
2023. dec. 11. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
Biológiailag a nőnek nem is kell élvezni a szexet, neki csak meg kell termékenyülni
2023. dec. 11. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha sose szexeltél még akkor ezt hiába is magyarázzák, ezt akkor tudod meg amikor lesz tapasztalatod.
2023. dec. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!