Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott/normális dolog SZERINTED egy barátság extrákkal kapcsolat?
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha mindketten csak ennyit akartok. Ha az egyikőtök részéről kialakul más is, az már baj lesz egyszer.
Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat; nem az, hogy bárkinek is megfeleljetek és azt csináljátok csak, amit mindenki más mond, hogy csinálni kell, aztán ő se úgy csinálja. :)
Én is általában amolyan barátság extrákkal kapcsolatokat alakítottam ki.
Persze egyszerre csakis egyet.
Szerintem minden egészséges embernek - függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető - egyaránt szüksége van a szexualitásra az igényei és vágyai megélése céljából.
A legtöbb mindenki hamis párkapcsolatokba megy bele azért, mert a nő csakis párkapcsolat keretein belül akar szexelni. A legtöbb férfi ezért párkapcsolatot hazudik, hogy legyen szex... Szerintem az úgy csak rossz! Nem jó dolog más érzéseivel játszani!
Én úgy vagyok vele, párkapcsolatba akkor menjenek bele az emberek, ha mindketten valóban komolyan gondolják együtt.
Ellenkező esetben értelmes emberek meg tudják egymás között beszélni, hogy hasonlóan érzik magukat együtt, mintha egy párkapcsolatban lennének, de mindketten tudják, hogy x időn belül vége lesz, és kiélvezik addig együtt az időt. Mondjuk sokszor a kor különbségből adódóan tudják, hogy nem lehetne egy életre szóló párkapcsolat köztük.
Szóval én erősen a barátság extrákkal ismeretséget preferálom kölcsönös örömszerzés gyanánt, szerintem az a legkorrektebb, ha elején megbeszélik ezt egymás között a felek, és, ha mindkettőjüknek rendben van, akkor úgy állnak egymáshoz.
Jelenleg is barátság extrákkal ismeretséget szeretnék én is kialakítani egy normális, igényes, higiénikus, megbízható nővel.
33 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!