Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erkölcstelen lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erkölcstelen lennék?

Figyelt kérdés

3 hosszú kapcsolatom volt 7,8 és 4 éves kapcsolatotok. Az utolsoval konkrétan nagyon jónak se mondható volt a szex. Le kellett mondjak a kedvencemről miatta az orális szexről mert nem szerette. Meg havi 3 szex volt vagy annyi sem.

Vége lett. Hal isten. Most pedig találtam egy 2 olyan pasit is akikkel régóta szemezek. Mindig is éreztem hogy másképp néznek rám.

Szóval nagyon kiélném már magam 4 év után velük. 3asban.

Konkrétan ez hiányzik nekem hogy szopassanak és jól megdugjon 2 őrült jó pasi akivel már érzem a kémiát nem hogy az ágyban mi lenne?!....

Erkölcstelen h... K.... Vagyok? Vagy kierdemlem 4 szenvedős év után?

2023. dec. 10. 09:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

Erkölcstelen? Hülyeség! Senkinek semmi köze hozzá, hogy otthon (vagy máshol) Kivel/kikkel mit hogyan csinálsz!

Hajrá, éld ki magad! Egyszer élünk!

2023. dec. 10. 09:43
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Te mit tartasz annak? Ezt annak tartod? Nem?

Akkor meg mi a kérdés?

Ne más határozza meg neked mi az erkölcstelen!

Egészen addig míg másnak kárt/fájdalmat nem okozol addig bármit szabad.

2023. dec. 10. 10:04
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem vagy erkölcstelen , csak magadhoz őszinte !

Régen is voltak titkos vágyak , csak óriási bűnnek számított , ezért sokan eltitkolták és ezen vágyaikat magukkal vitték a sírba , mert sokan sosem merték megélni azt , amire igazán igényük lett volna !

Csak 1 életünk van , azt pedig éld úgy , ahogyan neked a legjobb , ne hagyd veszni a vágyaidat !

2023. dec. 10. 10:51
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagy erkölcstelen, és K sem. Igazad, éld ki magad, legyenek szép emlékeid, és boldog kielégült pillanataid. Nem az a világ van már, hogy ha egy férfi lefekszik 100, vagy egyszerre 2-3 nővel, az egy f.sza csávó, ha egy nő lefekszik 100, vagy egyszerre 2-3 férfival, az egy utólsó riherongy...

Minden jogod megvan hozzá! Te a szemembe, így ismeretlenül is egy fasza, vagány nő vagy.

Tipp, jótanács: a dupla puncit és a dulpanyalatást ki ne hagyd! És ha lesz rá lehetőséged, próbáld ki a három férfival felállást is! Engedd el maga és élvezd, hogy dolgoznak rajtad a férfiak.

2023. dec. 10. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Miért lennél erkölcstelen? Amúgy is, " ne ítélj, hogy ne ítéltess", Remélem megadják amire vágysz. Én is a hétévig tartó kapcsolatom után mert kíváncsi voltam rá, kipróbáltam két nővel, és nem bántam meg, sőt utána megnyugtatott a dolog.
2023. dec. 10. 11:54
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Én biztos használnálak, mint egy igazi kis krvát. :)
2023. dec. 10. 12:04
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Igazából azt csinálsz amit akarsz. Ha neked az esik jól, hogy 2en használnak, akkor hajrá.
2023. dec. 10. 12:14
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Igazából a is ritka, ha két pasi együtt tud “dolgozni”. Hát még, hogy minden egybe vágjon. Kedv neked, két pasi, jó helyszín. Ritka csillagallas ez. Én nem agyalnék, ha megvan a vágy hozzá.
2023. dec. 10. 15:33
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
4 évet kibírtál én nem dobnám oda magam főleg nem 39 évesen
2023. dec. 10. 16:47
 20/24 anonim ***** válasza:
En is szivesen szopatnálak és dugnálak
2023. dec. 12. 18:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!