Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel a vágyaim és éljek "boldogtalanul" vagy folytassam a keresést?
Tudom, megosztó lesz a téma, mivel sokaknak ellenszenves a vágyam. Alapvetően kedvelem a bdsm-et, switch vagyok, de vannak erős szub fantáziáim is. A legtöbbel még általánosságban nem is szokott gond lenni. Viszont amikor az orgazmuskontroll előkerül és ezzel az erényövek témakör, az már általában kiveri a biztosítékot. Hozzáteszem, hogy alapvetően megértem, tudom hogy az emberek 99%át nem érdekli, legtöbbjüket taszítja is. Nincs is ezzel semmi baj, ki erre, ki arra vágyik (másnak az animal, a vér, a pisi vagy még lehetne sorolni mi minden). Viszont abból kifolyólag, hogy a nők kevés százalékát érdekli vagy egyáltalán érdeklődik a téma iránt, így érhető módon nehéz szexualitásban megfelelő partnert találni. És mégha az élet más területein passzolunk (passzoltunk már) akkor is egy erős, beteljesítetlen vágy marad, ami egy idő után csak erősödik.
Mit tennétek? Legyen megalkuvás és maradjon éhezés ezen vágyamra mindig is, vagy addig se adjam fel amíg nem találok olyan partnert akit ez kicsit is érdekel? (27 éves vagyok)
Akiknek van tapasztalat vagy értelmes és tisztelettudó választ tud írni tőle köszönöm előre is, a többiek kérem lapozzanak.
Matematikai alapon megközelítve a dolgot mit választanál, havi ingyen százezret, vagy az életben egyszer dobhatsz ötven dobókockával és ha mindegyik hatos lesz, akkor kapsz egymilliárdot?
Lefordítva amilyen nőt te akarsz, annak elég kicsi az esélye, hogy pont te fogsz neki kelleni. nem mondom, hogy nincs, de nem sok. Ezért inkább próbálj meg másra koncentrálni az életben, ami boldogságot okoz és élj úgy ahogy más is.
Mindenki lemond az életben sok vágyáról, én is nagyon vágyom arra, hogy nyerjek a lottón és milliárdos legyek, de nem élek úgy, hogy ha ez nem teljesül, akkor boldogtalannak kell lennem. Az élet már csak ilyen, sok vágyunk van, ami nem teljesülhet.
Hasonló cipőben járok gondolkodás terén, de eddigi tapasztalataim:
-nagyon hosszú kapcsolatban a nőt nem érdekelte semmilyen körülmények között az évek teltével sem
-összejöttünk, beszéltem a vágyaimról és működött mindkét oldalról tetszett nekünk a helyzet, sőt
-ismerkedős szakaszban voltunk, de nem is igazán tudtuk, hogy kapcsolatot vagy kalandot keresünk és elég hamar elmondtam mi a szitu. A Nőnek nagyon tetszett és benne is lett volna, de végül nem lett semmi más okok miatt
Szóval ha másra nem is jók a példáim, azt mindenképpen mutatja, hogy igenis vannak ilyen lányok.
Kb veled egykorú vagyok
Ne add fel, de ne keresd a tökéletest mert nagyon kicsi az esélyed hogy megtaláld. Én is switch vagyok és 15 évnyi boldogtalan párkapcsolatok után találtam egy domináns lányt. Az előző barátnőim mind szubmisszívek voltak, de valahogy sose tudtak / tudtam kibontakozni.
A menyasszonyom bár ízig-vérig domináns és tudom esélyem sem lesz sose többet a domináns szerepre, mégis úgy vagyok vele hogy megtlaáltam az igazit, a tökéletest számomra, persze ebbe sok egyéb tényező is közrejátszik. Mindanozáltal az hogy ő perverz és bevállalós, sokkal többet ér mintha switch lenne ő is.
SmPixie
Bdsmrandi.hu ezekkel probálkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!