Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adjam fel a vágyaim és éljek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel a vágyaim és éljek "boldogtalanul" vagy folytassam a keresést?

Figyelt kérdés

Tudom, megosztó lesz a téma, mivel sokaknak ellenszenves a vágyam. Alapvetően kedvelem a bdsm-et, switch vagyok, de vannak erős szub fantáziáim is. A legtöbbel még általánosságban nem is szokott gond lenni. Viszont amikor az orgazmuskontroll előkerül és ezzel az erényövek témakör, az már általában kiveri a biztosítékot. Hozzáteszem, hogy alapvetően megértem, tudom hogy az emberek 99%át nem érdekli, legtöbbjüket taszítja is. Nincs is ezzel semmi baj, ki erre, ki arra vágyik (másnak az animal, a vér, a pisi vagy még lehetne sorolni mi minden). Viszont abból kifolyólag, hogy a nők kevés százalékát érdekli vagy egyáltalán érdeklődik a téma iránt, így érhető módon nehéz szexualitásban megfelelő partnert találni. És mégha az élet más területein passzolunk (passzoltunk már) akkor is egy erős, beteljesítetlen vágy marad, ami egy idő után csak erősödik.

Mit tennétek? Legyen megalkuvás és maradjon éhezés ezen vágyamra mindig is, vagy addig se adjam fel amíg nem találok olyan partnert akit ez kicsit is érdekel? (27 éves vagyok)

Akiknek van tapasztalat vagy értelmes és tisztelettudó választ tud írni tőle köszönöm előre is, a többiek kérem lapozzanak.

2023. dec. 9. 16:09
A kérdező szavazást indított:
Add fel a vágyad és élj megalkuvásban
Ne add fel a vágyad keresd tovább a megfelelő partnert
37 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát figyelj, ha nem hardcore és/vagy állandó 7/24-es BDSM-re keresel partnert, akkor előbb vagy utóbb biztos, hogy fogsz olyan partnert találni, aki elfogadja az ilyen vágyaidat. Csak ne görcsölj rá a témára, mert úgy biztos, hogy nem fogsz partnert találni.

(22/F/switch)

2023. dec. 9. 16:15
 2/19 anonim ***** válasza:
83%

Nekem sikerült pedig nem BDSM témakörben kerestem. 3.5 évig a subom volt most a dominám. 🙂

46F switch

2023. dec. 9. 16:21
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
Sose értettem, hogy emberek hogy lehetnek ennyire ösztönlények, hogy egy kattanás miatt borítanak fel mindent, mert hát a fasza/puncija hajtja előre.
2023. dec. 9. 18:08
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Tudom, rákereshetnék, de nincs kedvem. Mi az a switch?

Egyébként egyértelműen add fel. Már maga a sima BDSM sem annyira gyakori. Nekem ők eddig egy nő sem hozta fel, illetve egyik haverom sem mesélt ilyesmit, pedig eléggé nyitottan beszélünk ilyenekről.

2023. dec. 9. 18:41
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Ne add fel a vágyaid! Először is vond be a kedvesed. Biztos benne lenne csak az a kifejezés, hogy néma gyereknek anyja se érti a szavàt...ide illik. Lehet benne lesz valamiben, aztán lehet tetőzni tovább.
2023. dec. 10. 05:03
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Vad, perverz, szadista domináns Férfi vagyok. Ne add fel a keresést, nem jó helyén keresgélsz. Keresek én is egy szubmisszív nőt, nemrég dobtam az előzőt mert okom volt rá.
2023. dec. 10. 06:03
 7/19 gabor49 ***** válasza:
92%
szerintem se add fel bar tudom nem könnyű én sub-mazo pasikent tapasztalom meg meg melle vannak más bizarr fetisheim nehéz sot szinte lehetett part/lanyt / találni
2023. dec. 10. 06:20
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

10!

Te ezt úgysem érted, nem ugyanaz a vágyunk. Te maradj prűd, mi meg éljük a "beteg" szexuális életünket. Miért szólsz be egyáltalán!?

2023. dec. 10. 15:42
 9/19 anonim ***** válasza:
45%
#11 Igen. Ez a prűdség.
2023. dec. 10. 16:11
 10/19 bedrik ***** válasza:
91%
Switch az, amikor valakinek domináns és sub hajlamai is vannak. Időnként az egyik, máskor a másik érzés erősebb benne.
2023. dec. 10. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!