Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire életszerű az hogy a képcsere óta semmilyen szexuális vágya nincsen de állítása szerint csak "fáradt" és "ki van égve"?
Interneten ismertem meg, annyira tökéletes összhang volt köztünk hogy hamar kialakult egy fajta vonzódás, szexualitásba ment át a téma, közös maszti fantáziálás stb.
Teljesen oda volt értem, viszont miután képet küldtem megváltozott, és úgy nyilatkozott lehet csak barátság lesz nála.
De ami lényeges hogy azóta kerüli a szexuális témákat és azt mondja hogy a sok tanulás miatt az egyetemen ki van égve és már nem is masztizik semmi szexuális vágya nincsen.
A kép előtti napon pedig napi szinten többször masztizott, mindig elmondta hogy kiván napi szinten.
Mennyire reális hogy a tanulás az oka és nem az hogy nem jöttem be?
Úgy érzem mintha hitegetne és csak időmet vesztegetem egy ilyen lányra feleslegesen.
Hogy ohh nem tudja barátság vagy kapcsolat lesz e

Lépj túl rajta.
Rakd barát kategóriába ha akarod.
Utána meg jöhet az ismerkedés más csajokkal 🙃🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!