Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hogy vélekedik a monogániáról?! Életszerű?
Valóban boldogan le lehet élni egy életet egy punci mellett?
Ki gondolja úgy, hogy muszáj kiélni a testi vágyakat?
Es ki ítéli ezt el teljesen?!
A monogámia szerintem a természetes felállás, legalábbis ha boldog párkapcsolatot akar valaki. Persze a poligámia is biztos jó, csak ahhoz nem értek, de nem ítélem el. De nyilván a poligámia más mint a félrekúrás.
Néha beleférhet mondjuk édes hármas vagy ilyesmi ha mindkét fél jól tudja ezt kezelni, de az hogy valaki megcsalja a párját, szerintem nem lehet ösztönös, mert ez egy döntés. Ha valaki ilyen gerinctelen, az vállalja utána a következményket.
Kiélni a testi vágyainkat szingliként kell.
18/L
Én azt gondolom, ha valaki párkapcsolatban van, esetleg már házas és gyerekei is vannak, akkor ne lépjen félre, ne csalja meg a párját. Ha valami nem működik, akkor próbálják meg megoldani a problémát, ha nem megy, akkor szakítsanak/váljanak el és utána mindenki azt csinál, amit akar.
Egyébként én nem igazán hiszek abban, hogy ha valaki pl. 16-20 évesen összejön valakivel, akkor majd haláláig azzal az emberrel együtt is marad és boldogok lesznek. Van/volt ilyen, de rettentő kevés. A legtöbb esetben minden kapcsolatnak vége lesz, akár 1, akár 5, akár 20 év múlva és nem az van, hogy a két fél évtizedekig nagy boldogságban, szerelemben, szeretetben él.
Fontosnak tartom a testi vágyak kiélését, de nem úgy, hogy megcsalom a párom. (nekem jelenleg nincs senkim, ezt csak úgy általánosságban mondom)
Ha valaki nincs párkapcsolatban, akkor nem ítélem el sem az egyéjszakásokat, sem az alkalmi kapcsolatokat, azt sem, ha valaki minden héten mással van, ha nem árt ezzel senkinek.
az ember átlagban enyhén poligám, jelentős egyéni eltérésekkel.
a monogám kapcsolat nekem olyan, mint a kapitalizmus: megvannak a hátrányai, de nem tudok jobbat.
#9 a kapitalizmusnak sokféle változata volt már, némelyik túlzás nélkül borzasztó, ugyanakkor köztük találjuk a versenyképesség-társadalmi hasznosság terén legjobb kompromisszumnak tűnő rendszereket is.
a skandi szociáldemokrácia nem gazdasági berendezkedés, hanem politikai irányzat, gazdaságpolitikát tekintve pedig szintén kapitalista keretek között mozog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!