Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire életszerű az hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire életszerű az hogy a képcsere óta semmilyen szexuális vágya nincsen de állítása szerint csak "fáradt" és "ki van égve"?

Figyelt kérdés

Interneten ismertem meg, annyira tökéletes összhang volt köztünk hogy hamar kialakult egy fajta vonzódás, szexualitásba ment át a téma, közös maszti fantáziálás stb.

Teljesen oda volt értem, viszont miután képet küldtem megváltozott, és úgy nyilatkozott lehet csak barátság lesz nála.

De ami lényeges hogy azóta kerüli a szexuális témákat és azt mondja hogy a sok tanulás miatt az egyetemen ki van égve és már nem is masztizik semmi szexuális vágya nincsen.

A kép előtti napon pedig napi szinten többször masztizott, mindig elmondta hogy kiván napi szinten.

Mennyire reális hogy a tanulás az oka és nem az hogy nem jöttem be?

Úgy érzem mintha hitegetne és csak időmet vesztegetem egy ilyen lányra feleslegesen.

Hogy ohh nem tudja barátság vagy kapcsolat lesz e

2023. dec. 9. 08:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kép küldés után ennyire drasztikusan megváltozott az csak annyit jelent, hogy nem jössz be neki mint pasi. És csak barát szinten tudja elképzelni a kapcsolatotokat.
2023. dec. 9. 08:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ha nem jöttél be neki, akkor nagyon valós
2023. dec. 9. 08:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Egészen egyszerűen nem jössz be neki, kár mással hitegetned magad.

Elkezdtetek beszélgetni, a neki ideális férfit vizionálta a beszélgetésetek mögé, mert megtaláltátok a közös hangot. Viszont a képcsere után jött a koppanás, hogy mégse jössz be neki, hiába a közös hang. Így a vágy huss...

Nem akar megbántani, azért ez a mellébeszélés, viszont ezzel csak te tűnsz még bénábbnak, inkább mondaná ki kerek perec, hogy mi a helyzet.

2023. dec. 9. 08:37
 4/18 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem akkor és azzal a magyarázattal állt elő hogy csak megijedt mert még nem áll készen kapcsolatra idő kell neki. És utóbbi időben kérdőre vonva jaj várjam ki a vizsgaidőszak végét akkor lehet újra régi lesz.

De nekem elfogadhatatlanul hihetetlen hogy semmi szexuális vágya nincsen pár hete.... és csak tanulás miatt.

Hazugságnak gondolom.

Plussz a külsö ellen szól hogy emlegette hogy kockahas a legfontosabb egy kapcsolatban tehát szerintem vmiféle szálkás félistent várt aki még gazdag is de aki még amúgy belsőleg/kommunikációban is tökéletes. Nyilván nekem nincs rá időm energiám hogy munka minden mellett még kockahasam is legyen.

2023. dec. 9. 08:54
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Engedd el a csajt. Vonzalom ide vagy oda.

Ha akart volna valamit tőled már lehetett volna.

Az meg csak hitegetés hogy majd vizsgaidószak után.

Elég felületes lehet a csaj ha a kinézet a legfontosabb.

2023. dec. 9. 08:59
 6/18 A kérdező kommentje:

Amikor rákérdeztem, ne úgy értsem hogy legfontosabb hanem ugyanolyan fontos mint a kommunikáció/hasonló gondolkozás. A kémiához nála meg hozzátartozik az izmos szálkás test.

Talán azért is vagyok voltam türelmes mert állítása szerint minden kapcsolata azért ment tökre mert barátai testiségre akartak volna térni túl gyorsan amikor neki csak beszéd/írás szintjén elég még. Szóval gondoltam fél/megijedt.

De ezek szerint csak álltat

2023. dec. 9. 09:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, hogy szeretnéd jobban megismerni, személyesen találkozni és közös programokat csinálni vele az még nem testiség és nem szeretkezés. Hanem az ismerkedés egyik lépcsőfoka.

De nem úgy néz ki mint aki ezt szeretné. Hanem inkább marad a virtuális világban.

2023. dec. 9. 09:20
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Tudtad, hogy nem vagy az a szálkás félisten amire a csaj vágyik. És azzal is tisztában voltál miután egyértelműen közölte veled, hogy a kockahas a legfontosabb neki, hogy neked az sincs. Ezek után mégis milyen csodára vártál? Szerintem az arcod sem vonzó számára a látott képen.

A helyedben nem húznám ezt tovább.

2023. dec. 9. 09:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kép csere előtt lelkes és aktív volt. Szimplán nem jössz be neki és nem akar megbántani
2023. dec. 9. 09:35
 10/18 A kérdező kommentje:

7,

Igen találkozót is elutasította, azzal a kifogással mi van ha bántani akarom

A kép küldését sem viszonozta normálisan csak kitakart arccal, erre mondta fél hogy visszaélek képével..

Amikor meg rákérdeztem hogy akkor mégis hogy képzeli ezt az egészet arra az volt válasz idő kell.

Tudom butaság részemről de nagyon szeretnék neki hinni mert olyan jól elbeszélgettünk vele, úgy éreztem tökéletes társaság és kb ez tette vonzóvá számomra.

De ahogy írod belegondolva felszínes lehet.

Vagy már nem is tudom lehet minden lánynak a férfi csak egy kockahas meg bankautomata akit használni lehet. Eléggé szomorú vagyok hogy ennyire nem számít az hogy 100%os összhang kommunikáció. Mindegy hasznos tapasztalat, ezekután elengedtem minden komoly kapcsolati gondolatot.

Már akkor jobb lesz lezárni.

2023. dec. 9. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!