Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mikor kezdtetek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mikor kezdtetek el maszturbálni? volt lebukás? én talán 6 vagy 7 lehettem és olyan hűlye voltam hogy amikor az apai nagymamám az ágyon feküdt akkor csináltam valamit erről kapcsolatosan mondtam neki és elkezdtem dörzsölni a csiklómat

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első igazi masztim 12 évesen volt
2023. dec. 8. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Az egy dolog, hogy nem vagy lány, de szerintem 18 éves sem múltál el. Elkeserítő ez a helyesírás és megfogalmazás.
2023. dec. 8. 13:00
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
De igen, bűn, mert a szexualitást ledegradálja az öncélú dolgok közé, holott a hűzastársi szerelmet kellene tökéletesebbé tennie! BŰN, nem te fogod megszabni, mit mond a hitünk, az embernek van hite, van Teremtője.
2023. dec. 8. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Még most se tudom lány-e a kérdező, de egész egyszerűen undoírító az egész... És akkor a 12-est leértékeli valamelyik agytröszt, nem szégyenled magad???
2023. dec. 8. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek sokakkal. Egyébként akinek a kérdező válaszol magánüzenetben, az hamar rájön, lány a kérdező, vagy szélhámos. Ki mit tapasztal. Én nem foglalok tehát állást. De a téma szemályes és az ilyen magánban szokás megbeszélni. Mindenkinek. Üdv.
2023. dec. 8. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
VISZONT, igazságtalanul senkit nem szabad vádolni, ha valóban lány a kérdező, akkor értelmes válaszokat vár és érdemel.
2023. dec. 8. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
13as te állandóan itt olvasol, kis huncut. Hát nem bírod megállni, pedig a bibliát is forgathatnád.
2023. dec. 8. 13:30
 18/21 A kérdező kommentje:
16 válaszoló igen valóbanlány köszönöm a normális választ nem értem miért nem hiszitek el és nem vagyok szélhámos én római katolikus vagyok 17 válaszoló és nem minden igaz ami a bibliában van
2023. dec. 8. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
14%
Igenis, én hiszem és érzem hogy rendes lány a kérdező, meg fogom védeni és kiállok meleltte.
2023. dec. 8. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

En kb ovis koromban kezdtem, persze akkor még egyáltalán nem tudatosan és állandóan leszidtak miatta.

Mostmár nyilván tudom, hogy ez amúgy gyakori kiskorban is, csak nem egy tudatos folyamat

2023. dec. 9. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!