Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Volt már hogy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már hogy olyan kért tőletek a nő, az ágyban, ami miatt szakítottatok? Ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés

#fétis #Szakítotok #Nem akarta az ágyban
2023. dec. 8. 09:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1# nem is rossz🙂

7# na ilyennel eddig nem találkoztam.

2023. dec. 8. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
A #7-es szerintem kamu. Ez bűncselekmény, még ha ő kéri, akkor sem szabad ilyet megtenni. Az orvosnak is kutya kötelessége lett volna feljelenteni az elkövetőt.
2023. dec. 8. 15:02
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

#7 vagyok

Nem vagyok kamu, valóban megtörtént, miért írnék valótlan? Jog az van de balesetnek álcázta. Mi ebben a gond? Szubmisszív nő volt, ez volt a vágya. Hihetetlen hogy némelyik ember rögtön a jog mögé bújik.

2023. dec. 8. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Meddig voltatok együtt?

2023. dec. 8. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
3 évig, de alkalmi szex volt csak. Élvezte a fájdalmat, kérte minden alkalommal hogy verjem meg. Beszologatott, ki provokálta magának hogy üssem.
2023. dec. 8. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:

15 vagyok.

Írtunk előtte egy olyan egyezséget hogy ő kéri azt hogy azokat csináljam vele amiket tettem. Tanult, diplomás nő, tudta mit tesz. Semmi hátulütője nem volt nekem, de neki sem lett, szépen felépült. Találkozhatunk még de nincs mostmár semmilyen csonttörés. Ki élte magát velem ilyen téren, de nem bánom vele kesztyűs kézzel. Közben ügyvédnő lett.

2023. dec. 8. 17:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem semmi. Valahol irigyellek de komoly törés vagy ilyesmi nekem sok lenne. Max szülinapjára😁🤣
2023. dec. 8. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kifogtam egyszer egy ilyen beteg scat fétises csajt, ő is minden áron azt akarta hogy kenjem össze sz*rral meg hasonló dolgok, aztan egy kis idő után meguntam.
2023. dec. 8. 23:55
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 -álomcsajom!
2023. dec. 9. 07:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki mit szeret. Nekem is bejönne
2023. dec. 9. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!