Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ábrándultál már ki párodból a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ábrándultál már ki párodból a fingszaga miatt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy természetes dolog, meg minden, de azért tud néha olyan büdös lenni, hogy nem tud az ember elvonatkoztatni.
2023. dec. 7. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Mi igyekszünk nem egymás orra alá fingani. Nagyon prüdek vagyunk?:)
2023. dec. 8. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Mi sem fingunk egymás orra alá. Megeshet, hogy kicsusszan a galamb, de direkt soha nem fingunk be. Mindenkié büdös, nem rettent ez el.
2023. dec. 8. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Nem is konkrétan a szaga miatt, hanem hogy képes volt szemrebbenés nélkül fingani szinte bárhol.

Társaságban is. Nekem volt égő.

Szép lány volt, de primitív. 2 hónap után dobtam.

2023. dec. 8. 06:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Tiszteletlenség más orra alá fingani. Akkor már nem tisztel, nem szeret ha ezt teszi a társaságodban.
2023. dec. 8. 06:16
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Haveri körben elfogadott a fingás, poénból is. Nő mellett meg bunkóság, még ha a feleséged is. Nő pedig fingjon a wc-n, vagy ahol más nem hallja.
2023. dec. 8. 06:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem mondjuk teljesen hidegen hagyna ha szaga van. Nyilván nem tüdőzném le jó mélyen..de ez ilyen mindenkinél előfordul. Inkább engedje el mint hogy bent tartsa aztán szenvedjen tőle. Mondjuk 10 éve vagyok az asszonnyal .. már meg se hallom az ilyesmit.
2023. dec. 8. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Már a gondolta is kiábrándító hogy megtörténik ilyen
2023. dec. 8. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez egy szagos kérdés
2023. dec. 8. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Bölcs Salamon mondta vala, hangos fingnak nincsen szaga!
2023. dec. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!