Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ábrándultatok már ki, mert csúnya volt a nő mellén a bőr? Volt ilyen élményetek? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 11:14
1/7 anonim válasza:
Ha valaki ezért kiábrándul valakiből, az nem is szerette a nőt igazán
2/7 anonim válasza:
Ez aztán marhára kiábrándító lehet. Mármint ha valaki ettől visszakozik, azért a felszínes baromért nem is kár.
3/7 anonim válasza:
mostani partneremnek lógósabb melle van, kicsit "ráncosabb bőr", anyucis teste van, idősebb is nálam, de ez inkább izgató, hogy egy szexi anyucit dugok :P
nem hiszem, hogy ez elvehetné a kedvemet
5/7 anonim válasza:
A fiúk lehet kiábrándúlnak, de egy férfi nem hiszem
6/7 anonim válasza:
Volt mar ilyen. Tudom most en leszek a kocsog sokak szemben de egyszer volt egy csaj akivel randiztam. Regen nagyon kover volt de lefogyott eleg jol. Sajnos a mellei ugy logtak hogy felvoltak tekerve es ugy voltak a melltartoban.
Egyszer nala aludtam de mikor levette a melltartojat akkor kb sokkot kaptam. A mellei a koldokeig ertek.
7/7 anonim válasza:
Nem, nem csak 2 db mellből áll egy nő. Ha ezért "kiábrándulsz" valakiből akkor nem is akartál semmi mást tőle csak a testét pár "menetre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!