Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki találta ki azt a baromságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a baromságot, hogy még a csúnya nők/lányok is könnyen jutnak szexhez?

Figyelt kérdés
Mivel kapcsolatban senki nem vállal fel a külsőm miatt, ezért beletörődtem abba, hogy akkor csak szex legyen - ugyanis, a semminél jobb. Több internetes oldalon is megfordultam már ez ügyben; chat.hu, randivonal, Fb csoportok. Mindegyiknél olyan jellegű visszautasítást kaptam, hogy az életkedvem is elment... Múltkor pl ráírtam egy 53 éves férfira, hogy érdekelné-e szexkapcsolat. Erre az volt a válasza, hogy semmi vonzót nem lát bennem, és hogy fel sem állna rám. Ezen úgy meglepődtem, és nem azért mert önelégült vagyok, hanem mert 18 éves vagyok. És még egy idősebb férfi (IS!!!) visszautasított. Én már nem tudom hol ismerkedjek, vagy hogy hol keressek bármit is, ami férfihez köthető, mert 0 esélyem van mindenkinél. Nem éreztem, hogy ennyire csúnya vagyok, de legalább most már tudok róla... Nem értem, miért hárítják a férfiak a nőkre a visszautasítást, meg miért mondják, hogy “ó, azoknak könnyebb”, holott semmivel sem könnyebb egy nőnek, sőt... A férfiak hamarabb nézik meg a külsőt. Szóval, ezt cáfolnám még ezernyi érvvel, de hát tök felesleges, úgy tűnik...
2020. máj. 25. 09:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%

sokaknak a punci az punci......szóval lyuknak jó leszel másnak nem

de ilyennel meg ki dugná össze azt amije van???

ne legyél ennyire igénytelen

2020. máj. 25. 09:56
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom elképzelni hogy 18 éves lányként ne találnál szexre senkit. Ha gondolod beszéljünk, hogy mi lehet a baj.
2020. máj. 25. 09:57
 3/28 anonim ***** válasza:
76%

Ez attól függ, hogy az illető, akire ráírsz, mit gondol magáról, illetve hogy ahhoz képest téged milyennek lát. Ha ő magát 7-esnek gondolja, és téged meg 2-nek, akkor sokkal kisebb a valószínűsége, hogy összejön akár a szex is, mintha a srác gondolná magát 4-5-nek téged meg 3-4-nek.

De a csak szexben a külső is fontos.

28F

2020. máj. 25. 09:58
 4/28 A kérdező kommentje:
1# Én sem így akartam. De még az is megcsalt, akire számítottam. Nem egyszer előfordult, hogy elhagytak, kihasználtak. Én már nem vágyom kapcsolatra, folyton csak visszaélnek a bizalmammal. Marad a dugás.
2020. máj. 25. 09:59
 5/28 Csicuki ***** válasza:
92%

Mindenki talál olyat akinek tetszik.

Ja és a külsőn bizonyos mértékekig változtatni is lehet, ha ennyire zavar a dolog.

Van aki a ruhatárát és a sminkelési szokásait változtatja meg ennek érdekében. Esetleg egy új frizura, ha ennyire rá akarsz menni a külsőre.

2020. máj. 25. 10:00
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
mi az amire valóban vágysz?
2020. máj. 25. 10:00
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Hát, van az a szint, amit már nem vállal az ember még szexre sem, de az többnyire nem a "csúnyaság" miatt van, hanem az igénytelenség miatt. Külsőddel egyébként minden rendben? Ápolt vagy?
2020. máj. 25. 10:06
 8/28 $$$$$ ***** válasza:
17%

Ne mar. Tuti talalsz valakit. 18 eves lany vagy. Szexre siman talalsz embert ha csak azt akarsz. De akar kapcsolatra is. Csak ne izguld tul. Nem egyszerü megtalalni az igazit.

19/F

2020. máj. 25. 10:06
 9/28 A kérdező kommentje:
6# Azzal is megelégednék, ha valaki átölelne. Csak amilyen hülye vagyok, el is hinném, hogy az a Valaki örökre velem is marad. :/
2020. máj. 25. 10:07
 10/28 A kérdező kommentje:
Persze, ápolt vagyok, az alap, szerintem.
2020. máj. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!